jezis, ja nenavidim mlaskanie... alebo chrumanie... prosto ma to az tak vytaca ze musim odist zmiestnosti pripadne vynadat tomu cloveku... vecsinou to je moj brat ktory ma sice 28 ale rad ma vytaca... boze a ten pako mi raz povedal "Monča ale ja som zistil že mliaskam iba pri tebe", aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja fakt idem umret ked počujem mľaskanie... zabiť, rozsekať, spáliť, znova rozsekať, a vyhodiť do povetria... bože FUJ MLASKANIE!!!!!!!!!!!
@6 "zabiť, rozsekať, spáliť, znova rozsekať, a vyhodiť do povetria" /// presne moje slova alebo zastrelit a zakopat tiez neznasam mlaskanie alebo to take hlasne prežúvanie...to je niekedy este horsie...aaaaa
neznasam ked hovori niekto svoje nazory a su lepsie ako moje,
neznasam ked niekto zije uspesnejsi zivot ako ja a hovori o tom,
neznasma ked niekto hovori o tom ako zijem ja,
neznasam ked niekto...
Ked je niekto lemravy sam si zistit ako nieco spravit aj ked je k tomu uplny postup, pripadne sa staci zamyslet. A ak uz ani to tak google. Fakt neznasam ked sa vypytuju na uplne pejcoviny jasne kazdemu normalne uvazujucemu cloveku...
môj spolužiak.. keď ho odkurím tak si to nechce priznať.. že by nevyzeral ako debil..automaticky mi na môj odkur povie to isté čo ja.. to je ako hádať sa s malým deckom.. to fakt neznášam..
asi smiech... neznášam keď sa niekto smeje hlasnejšie než je normálne... väčšinou to tak býva v autobusom MHD keď cestuje skupinka tak troch až piatich odmaľovaných pipeniek a rehocú sa na celý bus na nejakých primitívnostiach
ked rodicia vojdu bez zaklopania, ked nechaju otvorene dvere mojej skrine, ked mi otec chrape do Tudorovcov v scene pri ktorej nedycham xD ... a z ineho aspektu , pretvarka , ked sa ludia svetu prezentuju ako bezuhonni a cestni , ale svet nevidi opak, lebo su pridobri herci, prazdne lichotky a sluby, velke frazy a ubohe ciny ... moja vlastna neschopnost dosiahnut vsetko po com tuzim za tak kratky cas , injekcie a lieky ... vypadane pramene mojich vlasov na vankusi , seky a faktury v schranke s mojim bankovym vypisom, kolega so studenymi prstami ... prehnane vyznania bez skutocneho vyznamu , hrana cnost a telefonaty z nocnych zatahov na ktore som kvoli skuskam nemohla ist ... je toho mnoho ... ale nie som cholerik xD
neznášam mľaskanie, chrúmanie a najviac keď sa môj otec vŕta v puse so špáratkom pričom má v puse asi celú päsť a potom si ešte "vycmukáva" zo zubov zvyšky...vtedy odchádzam min. z izby, občas aj z domu. FUJ
no a ešte afektovaný smiech na ktorý sú odborníčky skoro všetky prváčky z našej školy. vykmasnúť im z hlavy tie prefarbené čierne/peroxidové vlasy, by sa hneď prestali škeriť
mne ak sa mi niekto bez zaklopania vruti do izby a potom z nej niechce odist - brat , ak je niekto prilis dotieravy, alebo ak niekto vsetko nenormalne zvelicuje a je neskutocne domyslavy... a ak sa iekto stve pre uplne somariny..
zabudla som nieco? hej, este tie mlade hlupucke "slecny" ktore nemaju za mak rozumu, ale pol kila make-upu na tvari ... a vo vseobecnosti ludska hlupost... ale to ma ani tak nestve - to sa skor zasmejem.. howk
@lachance , žuvačka a otvorená papuľa...do plynu s dotyčným.Zbožňujem, keď to niekto začne robiť v aute/autobuse/vlaku/na mieste, odkiaľ od neho nemôžem odísť...
Okrem toho neznášam, keď človeku páchne z huby a začne sa na mňa liepať a niečo mi vykldať do tváre...potom uprednsotním aj voňavú žuvačku so zvukovými efektmi.
A do tretice ma iritujú preafektované emáčky, ktoré rozprávajú v zdrobnelinách a píšu v šifrách, majú 216 identických fotiek v podprsenke pred zrkadlom, pričom na každej sú pootočené o pol stupňa.
@20@rysho255 presne, práve tu bola mama a jasné že nezavrie dvere
a potom samozrejme tie neprirodzené zvuky ako mľaskanie, pískanie si, keď si malé decko spieva a ja chcem pozerať telku, a ešte CHRÁPANIE - toto neznášam asi najviac
neznasam ked niekto nevie pochopit, ze chcem byt sama, ze ma nema otravovat nezmyselnymi kecami a trapnymi vtipmi...a este ked niekto rozprava z plnymi ustami...z toho je mi na grc...
@fialkasirotkova a nize by som mal etse okno otvorene a inde bolo tiez a potom nize by mi tu klepkali dvere...ale to ich nezaujima.... tak: ZATVARAJTE NAM DVERE OD NASICH IZIEB! dakujeme
a k teme ma este napadlo - ked si niekto vyfuka nos do umyvadla, alebo pre istotu do ruky a potom hlada kde to utriet - fuj, humus, alebo este pravidelne rytmicke potahovanie nosom
Ked moja segra celý deň vypisuje na pokeci, boome a podobných portáloch a používa pri tom 2-prstovú metodu písania, znie to jak daťeľ a mám chuť vraždiť ked to počujem....
@fialkasirotkova no no pochybujem :d bo ja som az moc trapny a divny:d malo kto ma chape ze si podskocim na ulii abo chodim ako sa my zachce..a niktzo nechape reco sa smejem stale inak...a a to nechapem ani ja fuuu a este nemam rad vsi : elbo nam triedna powedlala ze sa nasli si na skole
Ja nenávidím škrípanie zubami a vŕzganie snehu ... Mám z toho nervy... Ale zasa ja strašne rada ľudí provokujem taýmito spôsobmi... Napr.raz na slovenčine sme začali celá trieda zapínať a vypínať perá... Učiteľka bola v koncoch
@41@rysho255 no to akokeby si mi čítal myšlienky, na mňa platí takmer všetko okrem toho podskočenia na ulici, to už by mi muselo fakt prepínať ale poriadne
@fialkasirotkova mno tak aj to raz bude a vies co???akurat som kukal ze moj birzd vidim ze si mi napsiala a ze idem odpisat a moja mama mi nechala zas otvorene dvere :a mam aj okno otvorene cize mi tu klepkajuuu.....
@44@rysho255 no zase mne väčšinou ani nezavrie, nechá dokorán, a ja ich potom len privriem lebo sa mi nechce vstávať z postele ale teraz mi pre zmenu nechala zasvietené svetlo...strašné niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
neznasam ked niekto zije uspesnejsi zivot ako ja a hovori o tom,
neznasma ked niekto hovori o tom ako zijem ja,
neznasam ked niekto...
A este hlupost, ale tak to je snad jasne
no a ešte afektovaný smiech na ktorý sú odborníčky skoro všetky prváčky z našej školy. vykmasnúť im z hlavy tie prefarbené čierne/peroxidové vlasy, by sa hneď prestali škeriť
zabudla som nieco? hej, este tie mlade hlupucke "slecny" ktore nemaju za mak rozumu, ale pol kila make-upu na tvari ... a vo vseobecnosti ludska hlupost... ale to ma ani tak nestve - to sa skor zasmejem.. howk
Okrem toho neznášam, keď človeku páchne z huby a začne sa na mňa liepať a niečo mi vykldať do tváre...potom uprednsotním aj voňavú žuvačku so zvukovými efektmi.
A do tretice ma iritujú preafektované emáčky, ktoré rozprávajú v zdrobnelinách a píšu v šifrách, majú 216 identických fotiek v podprsenke pred zrkadlom, pričom na každej sú pootočené o pol stupňa.
a potom samozrejme tie neprirodzené zvuky ako mľaskanie, pískanie si, keď si malé decko spieva a ja chcem pozerať telku, a ešte CHRÁPANIE - toto neznášam asi najviac