@5
a chýba mi kamarát, ktorý je do piatka v chorvátsku. a chýba mi sebazaprenie aby som si obliekla gate, lebo bez nich si nemôžem ísť von zapáliť. a tiež by bolo pekné keby som mohla zaspať a keby ma ten odjebaný zub nerezal do jazyka. to by mi ku šťastiu určite stačilo
Peniaze.. a ma nezaujíma že sa hovorí "za peniaze si šťastie nekúpiš" lebo to je somarina.. keby mam peniaze zaobstarám si všetko čo ma baví a čo budem chcieť čiže ano bol by som šťastný :happy:
Chcem sa o niekoho starať, navariť, napiecť, aby bol spokojný a on by ma len raz za čas poľúbil, nehanbil by sa ísť so mnou von a tváril sa, že ma má rád...
neviem...
...sa mi dakam zasa asi pred týždňom stratila tá vec čo som ju asi tri mesiace dozadu odniekiaľ získal a spôsobovala že som bezdôvodne mal chuť a motiváciu do vecí.
...a teraz sa zdá že je zasa preč a nie som si istý prečo a na ako dlho a ako ju dostať späť...
...no a okrem nej mi toho chýba ešte veľmiveľa iného, ale to už je bežný stav.
Mne osobne ani tak nič nechýba teraz tak veľmi. Ale napríklad mame, babe chýba frajerka pri mne. Vraj čo som za chlapa keď mám 19 a ešte som žiadnu nemal.
Momentálne aby už bol december a bolo všetko to čo sa prisľúbilo ale zas užívam si ešte tu chvíľu nadseneho čakania že ak to bude pravda a plus už sa má nikto nebude pokúšať zabiť tak budem najšťastnejší človek na svete už do konca života :happy:
@asceticjunkie
nie, myslela som to tak že hlavne veci ktore ma trapia sú že citim potrebu mať partnera a zaživať s nim leto, a samozrejme nech robi šťastnou on mna hlavne
a dalšia vec je že ma trapi že moja rodina sa rozpadla a nie je šťastna v takejto forme
inak sa pokladam za človeka pre ktoreho je hlavna jeho osoba až potom ostatne
stastie samotne, uznanie v tom, co mi ide atd...a nieco take, neda sa to opisat jednym slovom, no proste niektori ludia su uplne k nicomu, vsteko flakaju a aj tak sa im dari, ini sa nadru a nic z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
a aby bola šťastná moja najbližšia rodina čo mi ani trochu nepripadá
v tom prípade by som bola šťastna aj ja
a ísmeno ktore chyba v tom slove
a schopnosť jesť vela a nepribrať
hehehehe
a chýba mi kamarát, ktorý je do piatka v chorvátsku. a chýba mi sebazaprenie aby som si obliekla gate, lebo bez nich si nemôžem ísť von zapáliť. a tiež by bolo pekné keby som mohla zaspať a keby ma ten odjebaný zub nerezal do jazyka. to by mi ku šťastiu určite stačilo
to aj ja som mal nedávno takisto odjebaný zub,že mi zarezával do jazyka_____
ako to myslíš???
...sa mi dakam zasa asi pred týždňom stratila tá vec čo som ju asi tri mesiace dozadu odniekiaľ získal a spôsobovala že som bezdôvodne mal chuť a motiváciu do vecí.
...a teraz sa zdá že je zasa preč a nie som si istý prečo a na ako dlho a ako ju dostať späť...
...no a okrem nej mi toho chýba ešte veľmiveľa iného, ale to už je bežný stav.
- byť tak správne milovaná (rozumej ako vo filme)...
- peniaze
...
na dôvod si počkáš hahaha
a ešte ak by som bola aj zdravá to by bolo fajn ale to je nereálnejšie ako to prvé, tak to musí stačiť
ja teda skromná nie som
a chcem sa navždy zbaviť jednej osoby v mojom živote
nie, myslela som to tak že hlavne veci ktore ma trapia sú že citim potrebu mať partnera a zaživať s nim leto, a samozrejme nech robi šťastnou on mna hlavne
a dalšia vec je že ma trapi že moja rodina sa rozpadla a nie je šťastna v takejto forme
inak sa pokladam za človeka pre ktoreho je hlavna jeho osoba až potom ostatne
este 30 dni.
ja som šťastne lenivý :-S
vlastne mám pocit, že je toho tak veľa čo mi chýba až som z toho zmätená.