Ze moji rodičia nevedia pochopiť fakt, ze som introvert a som uzavretejsia a nebudem im stále rozprávať ako ich ľúbim a aká som šťastná. Proste to nemam rada
že sa musím rozísť s človekom, ktorého som toľko vo svojom živote hľadala.... pretože odchádzam preč a nebudeme sa môcť stretávať na to, aby sme boli tak aj šťastní...potrebujem ho pri sebe, ale nemôže byť tu a nespravím s tým nič...
tá bolesť je neopísateľná...
Práve teraz, že som celá zúfalá napísala spolužiačke, len tak, že si fajnovo o polnoci pokecáme a ona mi dala rozlúštiť dva emotikony a išla spať.
Tak tu ležím, som smutná, lebo nedám písomnú maturu z matiky, lebo sa nemám s kým porozprávať, lebo neviem s kým budem zvládať všetky kokotiny nasledujúcich mesiacov, lebo nikto dobrý mi nezostal, lebo tých dobrých som od seba odrezala, lebo nedokážem všetkých zachrániť a ani všetkých zničiť, lebo sa stali veci ktoré sa nikdy nemali stať, lebo mi dnes napísal po vyše 4 mesiacoch a nič to so mnou neurobilo, lebo som dostala kvet ale čoskoro mi zdochne.
V poslednej dobe ma trapi to, ze zivot je fakt strasne nespravodlivy, v poslednom case to pocitujem az velmi, tiez ma trapi moja buducnost, bojim sa jej a trapi ma jednoducho to, ze teraz mam fakt zle obdobie, je za tym viac veci..Navyse v tejto chvili som hladna no nechcem jest, lebo potom sa mi snivaju blbosti jedine co mi zlepsuje naladu je myslienka na piatok a vikend, kt budem mat dufam vyborny
Ze mi nevychadzaju financie tak, ako by som chcela, ze mi nevyplatili poslednu vyplatu v istom podniku, ze nemam na nic cas, lebo som od rana do noci v praci a mam z toho totalne smiesne peniaze a pri tej myslienke sa mi ani nechce vstavat rano z postele, ale nemam n vyber, pretoze lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche, ze ma neuveritelne bolia nohy, vsade mam neskutocny bordel, lebo nemam kedy upratovat, ze v poslednej dobe nemam muzu, ze u nas doma je to cele na picu...
Ja ani nevjem. Priateľ sa vracia o tyzden, po mesiaci, tak ma trapi asi jedine to, aby prisiel stastne a zdravo. Ale tesenie sa nanho dostate zamestnava moju mysel, takze sa netrapim pre to.
@goldfish prepač, zaujal ma tvoj prispevok neviem sice, o aku osobu sa jedna, ale ak je to priateľ, čiže laska, tak stoji za to udržať to, pretože prava laska vydrži aj diaľku, netreba to zahadzovať len kvôli "par" kilometrom
premyslam a premyslam.. ale asi nic akoze mohla by som mat viac korun, mohla by som vyzerat lepsie a nemusela by som ist na 3 dni do prace. ale nic z toho mi nejako neubera zo stastia ked to nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a ze som este hladna
ono by sa tych problemov naslo viac, ale ine tu nemienim rozoberat.
chceš vedieť skutočne dôležitý
malicherný
pocitový
situačný
alebo povrchne zbytočný problém?
(ale všetko je to spôsobené tým, že zbytočne premýšľam, idem spať)
a že nemám poriadne slúchladlá a z tých štupľových ma bolia uši
tá bolesť je neopísateľná...
Tak tu ležím, som smutná, lebo nedám písomnú maturu z matiky, lebo sa nemám s kým porozprávať, lebo neviem s kým budem zvládať všetky kokotiny nasledujúcich mesiacov, lebo nikto dobrý mi nezostal, lebo tých dobrých som od seba odrezala, lebo nedokážem všetkých zachrániť a ani všetkých zničiť, lebo sa stali veci ktoré sa nikdy nemali stať, lebo mi dnes napísal po vyše 4 mesiacoch a nič to so mnou neurobilo, lebo som dostala kvet ale čoskoro mi zdochne.
a ďalších tisíc vecí
keby som mala, tak by som sa ti snažila niečo pozitívne napísať....
jop a HOMOFOBIA. ale to tak vseobecne
Ked sa tak zamyslam, ja som fakt stastny clovek.
inak ma napadajú ďalšie veci, ktoré však neplánujem niekomu len tak vešať na nos
hmm a čo trápi teba?
čo trápi teba?
že som nespravila komisionálky
Mňa trápi , že nemožem ísť do armády, pretože nemám 100%tnú fyzičku!