No nebývalo nám lepšie?ale vážne ja už fakt neviem čo by som robil...dakedy ma potešil bárz aký trápny film/seriál v TV teraz už neviem čo by som kukal/čo by ma nadchlo...a hudba,doma som mal tri pošahané cd a bol som rád, púšťal som si ich stále dokola t
mas uplnu pravdu ale taka je doba a to uz ty sam nezastavis tu by trebalo celosvetovy vypadok internetu aspon na pol roka nech sa to vrati do starych kolaji
Ja by som von chodila (sama nejdem, po Bratislave chodí nespočet úchylov a aj s kamarátkou sa niekedy bojím), ale nikomu sa nechce. Nie, nevyhováram sa. Hocikedy keď sa niekoho opýtam, nemá čas, lebo sa mu nechce. A to je každý deň. Tieto prázdniny som si predstavovala ako budem krásne míňať peniaze z Vianoc v meste, ale je niekto so mnou aspoň na jeden deň ochotný ísť? Nie, ani náhodou, pretože každý oddychuje. A dá dosť zabrať rodičov presvedčiť aspoň na jeden deň lyžovačky. Proste sú v dnešnej dobe ľudia strašne pohodlný, nehovorím, že ja nie, ale myslím, že výpadok internetu by tomu len veľmi málo pomohol
ja už dlhšie rozmýšľam, že by som si nejakým spôsobom náhodne zapatrošil router a mal pokoj aj ja chcem ísť občas von...ako som chodil, keď som bol malý...jednoducho som išiel a vždy tam niekto bol, s kým som sa hral, kecal...teraz tam sú len tí, čo sa chcú ukryť do kríkov s "cigou" v ruke...keď chcem ísť s niekým von, musím si to týždeň dopredu dohadovať, lebo FAKT sa nikomu nič nechce...občas mi zazvoní telefón a kamarát na druhej strane ma presvedčí, aby som išiel niekam s ním...a to je úžasný pocit ... otec mi vždy hovoril, že mi "vytrhne kábel od internetu" a ja som to vždy radšej prepočul...ale teraz by mi to padlo vhod
Ja si davam rok 2011 bez netu... Uz je zruseny len mi ho zatial nevypli.
Uvidime kolkym ludom budem stat za to aby za mnou prisli obcas osobne alebo mi zavolali ci niekam nejdem. Mam kopec prace , cielov takze nudit sa tak ci tak nebudem
súhlas, ja len hrozne ľutujem môjho brata a celú tú dnešnú generáciu, ktorá vyrastá len pri počítači a o takých veciach, že ísť sa hrať von s kamarátmi ani nepočuli...chýba mi to, ale zase čo by sme bez internetu robili? ja si to neviem celkom dobre predstaviť, aj keď @xdravecx má dobrý nápad, pouvažujem nad takým niečím, ale rok by som asi nezvládla...no ale mesiac možno dám...
Tiež som rozmýšľal či raz neseknem s tým netom, lebo nič nestíham, nemám, a nič ma nebaví. A ešte mám otvorených a si 15 stránok, nestíham si ich dočítať a vypnúť...ach jaj
podla mna netreba za to vsetko vinit net my sme sa nechali snim ovladnut a je to nasa vina internet je velmi dobra a uzitocna vec ale vsetkeho vela skodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
som rad že aspon to mam lebo inač neviem
a keď som vstávala pred 12:00 pretože v telke chodil Hercules (ale ešte tie staré dobré)
a keď som musela ísť do kina aby som videla nejaký film
a najlepšie programy na počítač boli tie výukové, viete, o ľudskom tele a vesmíre a tak
a keď mi kamarátkin brat napálil cédečká z pesničiek po ktorých som hrozne túžila
a čítala som papierové KNIHY!
Uvidime kolkym ludom budem stat za to aby za mnou prisli obcas osobne alebo mi zavolali ci niekam nejdem. Mam kopec prace , cielov takze nudit sa tak ci tak nebudem
Jedno dievča u nás v robote nemá internet zrejme, páč som ju nikde nenašiel a kopukrát jej závidím
asi sa pekne krasne odjebem na chatu cez leto na mesiac, zoberiem si 10 knih, 10 flias cerveneho a budem jak pan uzivat nedostatok internetu
pri západe slnka vonku sedieť niekde na schodoch, "nudiť sa" a užívať si slobodu a mladosť