Ako je možne že ma niekto dokáže tak demotivovať že nemám chuť nič .. konkrétne cvičila som a jedna blízka osoba sa zo mňa smiala keď som jej povedala že chcem ísť na športové gymko.. proste povedala že na to nemám a ja som to s chvčením vzdala ..
mala by si sa k tomu postavit tak, ze to dokazes a potom sa danemu cloveku budes smiat ty...malo by ta to pohanat len to skus prekusnut a nabrat odvahu
nikdy nepochopím ľudí, ktorí si "robia hlavu" z názorov druhých..
Čo koho do toho, rob čo ty chceš, ukáž všetkým že na to máš a potom môžeš vysmiať ty ich
Ver len sama sebe, keď si niečo zaumieniš a veríš si že to dokážeš, tak sa hlavne vyser na to čo ti hovoria druhí...či už to je tvoja rodina, priatelia, alebo neviem kto, ale bojuj a makaj na sebe.
proste aj chodím na gymko ako všeobecne ale je tam nuda a proste keď som išla na strednu nevedela som kde chcem ešte ísť ale tak som jej povedala že by som chcela ísť na športove gymko do KE tak sa začala smiať a povedala športove? čo by si tam ty robila?? ..a potom ešte teraz sa nestíhaš učiť a na športovom budeš?
neviem. ale viem že je to povahová črta toho kto sa nechá demotivovať, lebo ju mám tiež. čiže otázka "ako je možné že ma niekto dokáže tak demotivovať" je vlastne nesprávna, malo by to byť "ako je možné že sa nechám tak ľahko demotivovať".
o tej demotivácii som čítala taký pekný príbeh, ale nechce sa mi to tu písať a je to tvoj život, preto nikdy nedovoľ nikomu aby ti pošliapal sny, lebo nebudeš šťastná v živote
rodicia radi vidia pred svojim dietatom ciele, ktore su realne a priemerne dosiahnutelne, nie tie, ktore si jedneho dna dieta vysniva. napr pre mna boli demotivacne reci a ciny okolia vzdy najviac motivujucim prvkom. aj ked ti mozno objetivne tvrdia, ze na to nemas, mozes sa snazit dalej, aby si aspon zistila (na talentovkach na sportove napr), ci mali pravdu oni, alebo ty.
@vonny negativna motivacia je najsilnejsia motivacia, o tom sa vie tak to vyuzi vo svoj prospech. Ukaz jej, ze na to mas a potom ju vysmej! Vacsina ludi, co su top v tom co robia, mali v detstve problemy, deti sa im smiali, sikanovali ich a pod.
mna asi najviac demotivoval otec ked som mu povedala že chcem isť na biligvalnu školu.uplne sa smial že strašne smiešne čo som si vybrala.tak ma to vytocilo a zacala som tak makat že mal hubu otvorenu ked mu prišiel domov papier že ma prijali a videl polročne vysledky už zo strednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Čo koho do toho, rob čo ty chceš, ukáž všetkým že na to máš a potom môžeš vysmiať ty ich
Ver len sama sebe, keď si niečo zaumieniš a veríš si že to dokážeš, tak sa hlavne vyser na to čo ti hovoria druhí...či už to je tvoja rodina, priatelia, alebo neviem kto, ale bojuj a makaj na sebe.
a keby mi mama toto povie tak sa nu pozrem pohadam sa s nou a just tam skusim ist ale tak bolo to od nej pekne trapne si myslim
just sa tam dostan
a zmen to lebo nic moc vlastnost do zivota
Najlepšie to funguje, keď si človek zaumieni, že vzlietne z nejakej vysokej budovy, alebo tak podobne.
neviem. ale viem že je to povahová črta toho kto sa nechá demotivovať, lebo ju mám tiež. čiže otázka "ako je možné že ma niekto dokáže tak demotivovať" je vlastne nesprávna, malo by to byť "ako je možné že sa nechám tak ľahko demotivovať".
Teraz som už vysokoškolák...
Proste ak cítiš, že na to máš, tak sa nenechaj odradiť
Ak by si na to aj nemala, je dobré si to aspoň skúsiť
A to, že je tá osoba blízka na tom naozaj nič nemení, nie je dobré zanevrieť na všetko, v čom ti nejaká blízka osoba neverí.
Ale narozdiel od tu prítomných motivačných trénerov ti radím, aby si počúvala aj skeptické reakcie a zamyslela sa aj nad nimi.
Druha moznost je nevsimat si to, ale prva je nekonecne viac epicka 8)
ale zas si treba uvedomiť, že je veľa ľudí, ktorí si verili, že na to majú, presne podľa vyššie uvedených rád a aj tak sa s tým nikam nedostali.
čo keby si sa o tom porozprávala s učiteľom telocviku? bude to vedieť najlepšie posúdiť