Páčia sa vám dievčatá v okuliaroch? alebo vas skvôr odpudzujú? uprednostníte dievča bez nich? ako by ste sa zatvárili keby vaša priatelka začne nosiť okuliare?
okuliare dioptrické či slnečné? ... ak dioptrické... wtf? to by som si mala vyberať chalana/babu podla toho či má alebo nemá okuliare? o__O alebo sa rozísť ak by mal/a ?
Mala si dať anketu "áno" , "nie" takto budeš mať chaos....btw, nemám rád okuliarnaté dievčatá, ale keď už niektoré vidím, neviem si predstaviť, že by tie okuliare nemali...a nepriťahujú ma ...
Tak mne osobne sa okuliare vôbec nehodia, aj keď som ich nosila este na po začiatok strednej. Ale niektorým sa vážne hodia, a bez nich vyzerajú divne. To je u každého individuálne
@lawey tym "to by som si mala vyberať chalana/babu podla toho či má alebo nemá okuliare?" si mi pripomenula jedneho kamarata.. raz mi odusevnene vysvetloval, ako sa boji, ze si nenajde partnerku, pretoze ma zly zrak a tym padom neatraktivny geneticky material (pre pripad potomstva), takze si ho ziadna nevyberie
Som dievča a strašne mi to na sebe vadí... radšej skloním hlavu, aby ma nikto nevidela a už vôbec si neviem predstaviť, že by som sa niekomu páčila, v tejto spoločnosti je to nemožné podľa mňa, aj keď už čoraz viac ľudí nosí okuliare, ale aj tak...
ja som sa dnes vratil z hong kongu a tam vacsina cinaniek nosi okuliare... ano paci sa mi to a velmi ale ze by som to uprednostnoval? to nie, ved ked sa mi niekto paci, tak je jedno ci s okuliarmi, alebo bez...
ja nosím okuliare,a istý čas som mala aj šošovky,no podla mna mi viac pristanu okuliare, a potom som si kupila tieto terajšie a už by som šošovky nenosila..vyzeram divne...a na chlapoch sa mi to velmi paci ale ze velmi..ale v podstate je mi jedno ci clovek má alebo nemá okuliare.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
náhodou niektorým ľuďom sa okuliare kurva hodia
ale mam riadny odpor k babam, ktore nosia tie take imidzove, ktore niesu ani dioptricke...
"už vôbec si neviem predstaviť, že by som sa niekomu páčila, v tejto spoločnosti je to nemožné podľa mňa"
irónia? O_____o
a drahému je to tak u prdele, či ich mám alebo nie
ale keď som nenamachlená, vyzerám lepšie s okuliarmi