Nikdy som akosi nechápal tie pičovania na instagram. Každý kto ho používa sa údajne hrá na velkého umelca, ale nehrá sa každý kto ho kritizuje zas na velkého znalca? Pochválena buď doba, kde už je aj pičovanie otázkou módy...
No čo ti poviem, si proste frajer a všetci ťa obdivujeme, že pri svojej umeleckej tvorbe (určit hodnotnej, ale prehliadanej svetovou verejnosťou, alebo neprijatej, kvôli jej kontroverznosti) nepoužívaš instagram.
@karlotiskot keby si videl tú sériu instagram fotiek raňajok/obedov/večier atď., ver mi, že by ti to liezlo na nervy. Ja som to použil iba raz a fotky radšej upravujem cez photoscape a photoshop.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
caly mossad ich zbieral
No čo ti poviem, si proste frajer a všetci ťa obdivujeme, že pri svojej umeleckej tvorbe (určit hodnotnej, ale prehliadanej svetovou verejnosťou, alebo neprijatej, kvôli jej kontroverznosti) nepoužívaš instagram.