som čerstvá absolventka GTAčka a ako hej, bolo to náročné, ale aspoň sme zvyknutí sa učiť a bude sa ľahšie zvykať na výške čiže ja by som ti buď GTA alebo Poštovú odporučila
@zelinka akože jedna vec je nezmyselné biflovanie sa, na druhej strane čo porovnávam množstvo učiva a zároveň vedomosti na parku a gta tak toľko ti poviem, na gta som sa prakticky nič nenaučila, lebo toľko toho bolo, že som si to ani zapamätať nedokázala, pričom na parku nás zbytočne nezatazovali a nejaké tie vedomosti mi aj ostali, takže do života mi určite viac dal park, lebo čo z toho, že som zvyknutá sa učiť, keď ďalej nemám na čo budovať
Ja som cerstva absolventka Posty a nechapem jak niekto moze presvedcovat ludi nechod tam je to narocne fajn, pokial nic nechces robit nic nechces v zivote dokazat nechod na take skoly ale pokial ti nevadi sa ucit alebo sa aspon pozriet do zosita raz za cas je to uplne lahoda, ja nie som ten typ cloveka co sa bude ucit z hodiny na hodinu kazdy den, som leniva, ale patrila som medzi najlepsie ziacky v triede, da sa to zvladnut. Postova nie je ziaden strasiak medzi strednymi školami, ano sem tam sa musis premoct ucit ale verte mi niekedy ludia z inych skol, ktorym sa hovori lahka skola mali toho ovela viac co robit s ucenim ako my. Uprimne povedane boli predmety, do ktorych som sa nepozrela za styri roky ani raz a mala som jednotky.
Nemám vlastnú skúsenosť ale snáď pomoze. Kamaratka zo zakladky tam chodila normalna jednotkarka vazne mudra baba a hned v prvy den ju zaciatocnicku z nemciny dali do najtazsej skupiny tak s tym mala dost problem, potom vravela ze ako velmi vela ucenia to hej ale na druhej strane fajn ludia , pekna skola ale rozhodla sa ist na gymko do svojho mesta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ani na GTA
A maj pekný život