nepoznate nejake zabavne hry co sa daju hrat ked ste len dvaja? mna napadol twister ale keby to hrali len dvaja tak by to bola nuda si myslim... pocitacove hry nemam na mysli, len real life
Nezvyknem byť perverz, ale v túto nočnú hodinu si to môžem dovoliť, keďže deti už spia. Nechaj sa inšpirovať diskusiou založenou pred tvojou. Aj keď, ako som sa dozvedel, technická stránka veci nie je vždy ľahko zvládnuteľná. Verím, že si kreatívec.
Keď sme boli mladomanželia, hrávali sme s manželkou kanastu. Ale raz manželke nešla karta, začala mi nadávať vulgárne (až do mužského prirodzenia). Tak sme si povedali, že aj karty sú zradné. Odvtedy, keď máme dlhý čas, tak len na otecka a mamičku
@James144 no to vyzera zaujimavo, ak to chapem spravne ale nepoznam to takze moc to asi nezahram to hadaj na co myslim sa mi ale paci, neviem preco ma to nenapadlo
a celkovo tvoj koment je asi najprinosnejsi... hladal som nieco na zabavenie napr ked cakam 30min na prestup s kamosom... hlavne ze mi tu tolky pisu sex uz vidim ako oni pojdu s rovnakym pohlavim na vec priamo na busovom nastupisti
@Xennus ti napíšem riešenie do PM ale v podstate si môžeš vymyslieť akékoľvek riešenie a správnymi otázkami na to musí človek prísť napríklad leží banán na púšti čo sa stalo? a odpoveď bude Priniesol ho tám opitý mohamedán ktorý po ceste stretol obchodníka z kobercami ktorý išiel z Kábulu do JAR a na cestu si zobral 2 tony banánov lenže keď mu už z nich bolo zle že nemohol ani chodiť stretol už spomenutého opilého mohamedána z ktorým vymenil banán za fľašu lenže mohamedán keďže bol opitý banán stratil...toto je kusa extrém ale je z tým plno srandy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
..... alebo dvojkajak.
Skus sex, teraz to leti
tak potom uz neostava nic ine ako - piskvorky, box, sipky, ping-pong, basket, tenis, behanie, lyzovanie, gulovanie, korculovanie, plavanie, bicyklovanie, benbington, sqash, horolezectvo (hory, umele steny), bowling, airSoft, golf, parkour, potapanie, rafting, rybarstvo, serm, vzpieranie, parasutizmus, lukostrelba, jazdectvo, jachting ....
alebo:
Príde muž vo vlaku do reštauračného vozňa príde ku čašníkovi a čašník na neho namieri pištoľ a on povie Ďakujem...hádaj čo sa stalo
Alebo vo vlakovom tuneli je telo čo sa stalo? to je ale na dlhšie
a celkovo tvoj koment je asi najprinosnejsi... hladal som nieco na zabavenie napr ked cakam 30min na prestup s kamosom... hlavne ze mi tu tolky pisu sex uz vidim ako oni pojdu s rovnakym pohlavim na vec priamo na busovom nastupisti
ale nie dlhsie ako 1hodinu bo potom mi prasklo oko
=oDD