@66janica6 odporucam ti potom zgooglit si cracknutu hru SpeedX 3D, cez market nainstalovat Astro, hodit tu hru na pamatovku a nsintalovat, je to neskutocna hra zabije kopec casu ked sa budes nudit inak Desire neni az take zlozite, podla mna sa v tom naucis raz dva, chce to len preskumat vsetko mozne...aby si si nastavila budik musis mat na ploche ten widget s velkymi hodinami a pocasim, ako uz spominali hore...pripadne v menu mas aplikaciu, ktora sa vola Hodiny...po jej zapnuti na spodnej liste si uz budik najdes
@weeman nekupujem si mobil kvoli tomu, aby som bol panom, kupujem si ho preto, lebo mi vyhovuje. to ze na nho nemas, popripade to povazujes za crap je tvoja vec..po dalsie, clovek ktory si kupi ip aspon hned vie kde sa da nastavit budik a ine veci..nemusi studovat prirucky a pytat sa ludi na fore co kde ako najde a stravit mesiac ucenim sa ako telefon funguje porucam sa..
@trdelniiiq vies vek a kvocient su dve veci jedneho mas viac ty a druheho mam viac ja. Ak mas problem s tym ze ti niekto priamo povedal ze iPhone je piece of electronic crap tak mna to nezaujima....chod sa vyplakat niekde inde a nedavaj mi tu so sarkazmom smailiky do komentu. Narozdiel od teba rozumiem sposobu ako ta "mobilna technologia" vobec funguje (software aj hardware) a rozumiem 98 percent textu v anglictine tot jazyk individuui ktore tu "mobilnu technologiu" zvanu iPhone vyvyjali. Cize o tom nieco viem.
Tesim sa na tvoj zmysluplny (dufajme) response k tomuto komentu.
@drz70 a co konkretne, co ty povazujes za smerodajne, ta presvedcilo o tom, ze moj intelekt je na tom o poznanie na horsej urovni nez tvoj? z toho do oci bijuceho sarkazmu? to je myslim si dost nepodstatne
@trdelniiiq nie, je to preto ze pomer veku a intelektu je umna ovela vyssi nez priemerneho 19-20 rocneho a to mam potvrdene. A tiez to ze ty sa vzdy zamerias na cast komentu smerujucemu na tvoju osobu a nie k tomu ostatnemu. A mohol som dufat, ze ten tvoj response bude aspon trocha zmysluplny a k teme ale furt by mi to nepomohlo.
@drz70 to ale v konecnom dosledku neznamena, ze si jedinym inteligentnym clovekom v tejto diskusii.. tiez sa mozem ohanat cislami a neviem cim, akym intelektom som oplyval v minulosti / dosahujem v terajsej dobe a verifikovat to dokumentami, popripade testami iq.. podobne ako ty dehonestujes ajfon, na zaklade ci uz subjektivnych alebo inych vnemov, podobne mozem i ja ine vyrobky, konkretne to htc.. nie som vobec bezny primitivny konzument za ktoreho ma mozno pokladas, ktory musi mat nieco len preto, lebo to vyzera cool a mozem s tym struhat frajera kade chodim.. po prve, ako som uz pisal vyssie, ip mi plne vyhovuje a kedze mam doma viacero apple produktov, vsetko mam krasne spolu prepojene.. po druhe, nie je to jedina apple vec co mam doma, co som uz spominal vyssie.. po tretie, nie si jediny clovek ktory sa dokaze dorozumiet anglicky a vie na akom principe funguju produkty, resp. sw v spolupraci s hw ci uz v idevices alebo inych.. viac ti nemam co k tomu povedat
@drz70 prepac, neda mi ale musim este dodat..je pozoruhodne, ako si dokazal z mojej jedinej reakcie zhodnotit, priam heroickym psychologickym postupom, ze VZDY sa zameriavam na cast komentu smerujucemu priamo k mojej osobe .. viem ze teraz tymto prispevkom tvoju nepriestrelnu teoriu potvrdim ale.. skratka nedalo mi to, pretoze ty si sa tiez tak uplne nevyjadril k danej teme, a skor presiel do utoku.. pritom taky vzdelany všeuměl ako ty by si mal vediet zahryznut do jazyka a nebavit sa s ludmi, ktori mu, co sa tyka intelektu, nesiahaju ani po paty, resp. v pomere vek:vzdelanosti = su menej zdatni.. mohol som si odpustit toho sarkastickeho smajlika na konci ale..jesitnost mi to nedovoli
@trdelniiiq ja som nikdy nepovedal o tom ze som citujem : "jedinym inteligentnym clovekom v tejto diskusii". iPhone "dehonestujem" (synonymicky slovnik co ?) nie na citujem : "zaklade ci uz subjektivnych alebo inych vnemov" ale skusenosti. Inak prosim uvedom si ze ked pouzivas tzv. posh slovnik nerobis sa mudrejsim. Ak iPhone ti vyhovuje len preto ze si to mozes "krasne" syncnut ? Ak ano tak to je vrchol stupidity. Ak nie ja ti to neberiem ze ti to vyhovuje, napr. mojej mame staci mala nedotykova nokia. Len sa snazim presvedcit ludi o tom ze iPhone nieje naj zo vsetkych mobilov ale kus predrazenej "mobilnej technologie" ktora podla mojich skusenosti s nou (tou iPhone "mobilnou technologiou") stoji za kus exkrementu.
@24 ja sa prave velmi rad bavim s citujem : "ludmi, ktori mu,(v tomto pripade predpokladam ze "mu" znamena ja) co sa tyka intelektu, nesiahaju ani po paty".
@drz70 vida, panko sa ma snazi chytat za slovicka.. vobec nie synonymicky slovnik .. vies, ja mam taku vycibrenu slovnu zasobu uz od malicka.. staci si len precitat obcas par knih ale komu to hovorim .. sync som uviedol len ako priklad toho, ze ta prepojenost apple produktov je na dost vysokej urovni, ked si to porovnas s inymi.. samozrejme, na trhu som nevidel mobil, ktory by sa dal porovnat, co sa tyka "touch experience" s ajfonom..a ver mi ze som skusal aj htc, aj se, aj nokie.. ip je pre mna skratka na prvom mieste.. aj co sa tyka os, aj co sa tyka dostupnych aplikacii a kludne by som mohol pokracovat dalej.. po dalsie, treba si uvedomit fakt, ze apple, ako firma ktora od pociatku pracovala viac-menej s pocitacmi, zrazu prisla na trh s niecim novym, co dovtedy nebol schopny uviest ziaden iny mobilny developer.. pamatam si na rok 2007 ked steve jobs prvykrat predstavil svetu first-gen ip.. ani nokia, ani se ani nikto iny nemal kapacitny dotykovy displej, multi-touch gestures alebo tak fenomenalny os.. ano, od zaciatku nebol taky dobry ale postupom casu sa vysvihol dost vysoko.. rad by som s tebou pokecal aj dalej ale rucicka ukazuje na hodinach 6 hodin a ja mam na starosti aj ine veci ako sa s tebou predbiehat v tom, kto ma lepsie vyjadrovacie techniky a podobne..
@26 tak ale to si si vybral toho nespravneho.. skus to medzi svojimi rovesnikmi alebo inymi zastupcami mojej vekovej kategorie, v ktorej na svoj vek dosahujes nadpriemerne vysledky, pretoze.. teraz budem posobit namyslene, ale cert to ber, ja do nej nespadam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
uz som nasla ten budik.. ale napriklad aj bluetooth som dlho hladala..
Tesim sa na tvoj zmysluplny (dufajme) response k tomuto komentu.