samozrejme, že by som to nevzdal a snažil by som sa nejak oslobodiť a ujsť... a ak by sa to nedarilo, tak by som sa snažil s únoscami vyjednávať a získať čo najviac času a veriť, že ma niekto nájde a oslobodí...
Neviem tak určite by som rozmýšľala and tým či ujsť alebo počkať na políciu(HAHAHAHA takže pravdepodobne by som po čase plánovala útek.. S mojou šikovnosťou by mi to samozrejme určite nevyšlo a tak by som tak či tak zdochla.
Keď tak nad tým rozmýšľam..nechcem aby niekedy uniesli!
kedze mam vo vrecku vzdy mobil smiley: tak keby ma priviazali o stolicku tak ho vitiahnem palcom a ukazovakom a nejak tam natukam cislo na policiu the end:S (pre mafianov)
ja by som asi nevydržal a začal pyskovať aj keď to asi nie je najlepší nápad... samozrejme snažil by som sa zdrhnúť.. ak keď za mňa nikto výkupné platiť nevie tak myslím že by ma zabili.. predpokladám že by ma nepustili aby som všetko vykecal fízlom
To fakt by nebol nikto? Rodičia, kamaráti, priateľ/manžel, deti (ak berieme do úvahy budúcnosť) atď., nikto? Fajn.
Možno by som najskôr skúsila vymyslieť nejaký plán na útek, trošku sa tam, kde by ma držali, porozhliadnuť (ak by to bolo možné). A keď by z toho nič nebolo, tak by som im na rovinu povedala, že za mňa nemá kto to výkupné zaplatiť, tak buď nech ma rovno zabijú, ak to chcú, alebo nech ma pustia, že ja nepôjdem na políciu ani nikam (a naozaj by som nešla, už len to mi k životu chýba, aby som takéto somariny riešila, aj tak by to polícia nevyriešila, už si to viem živo predstaviť).
@indifferentgirl a myslíš, že oni by ti verili, že nikam nepôjdeš? nerobí im problém dať headshoot do hlavy a odpratať telo. si nepotrebná nič z teba nemajú tak kaput. nepotrebujú mať svedkov niečoho.
buď by si ušla, alebo umrela. alebo by ťa predali na prostitúciu či na orgány alebo kde do pekla. bohvie kde by si nakoniec skončila.
@chidori tak to mi je jasné, že by mi neverili, tak potom tá druhá možnosť, ja s tým nemám problém ale ešte vieš, ak by boli nejako neuveriteľne dobre maskovaní a to celé kde by ma držali by bolo skvelo predo mnou ukryté, že by som nemala tušenia kde sme, tak by ma možno omráčili a vyhodili niekde v prdeli v lese alebo tak a tá prostitúcia a tie ostatné veci, to by som sa už aj sama zabila ak by sa dalo čo pravdepodobne asi ani veľmi nie :/
čo by som spravila? hlavne by som nekládla odpor, pokiaľ by ma nechceli zneužiť alebo niečo podobné, tak by som spolupracovala...možno by som sa potom dostala niekam, odkiaľ by sa dalo ujsť...ale, asi by som si najprv získala ich doveru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keď tak nad tým rozmýšľam..nechcem aby niekedy uniesli!
len tak ma uniest bez dovodu by od nich bolo dostatocne hlupe aby som vedel ze sa bat nemusim
a keby som zistil ten dovod.. tak sa cosi vymysliet da.. snad
Teba už poznám, Ty si to písať nemal!
ja by som asi nevydržal a začal pyskovať aj keď to asi nie je najlepší nápad... samozrejme snažil by som sa zdrhnúť.. ak keď za mňa nikto výkupné platiť nevie tak myslím že by ma zabili.. predpokladám že by ma nepustili aby som všetko vykecal fízlom
Možno by som najskôr skúsila vymyslieť nejaký plán na útek, trošku sa tam, kde by ma držali, porozhliadnuť (ak by to bolo možné). A keď by z toho nič nebolo, tak by som im na rovinu povedala, že za mňa nemá kto to výkupné zaplatiť, tak buď nech ma rovno zabijú, ak to chcú, alebo nech ma pustia, že ja nepôjdem na políciu ani nikam (a naozaj by som nešla, už len to mi k životu chýba, aby som takéto somariny riešila, aj tak by to polícia nevyriešila, už si to viem živo predstaviť).
Celé podsvetie by začalo stepovať
buď by si ušla, alebo umrela. alebo by ťa predali na prostitúciu či na orgány alebo kde do pekla. bohvie kde by si nakoniec skončila.
taká je realita.
koniec!