je skvele, ak clovek nie je otrokom citov a vlastnych pudov. Dokazat ich ovladat je pre mnoho lludi nemozne. chce to kus sebadiscipliny. ako zvyknem opakovat, nie je sme tu pre to, aby sme skotacili a vyplakavali sa na ramenach druhych...
Takze aspon pre mna je skvele byt slobodny a bez zavazkov
takk... podľa mňa zadaný, ale zas nemusíme byť na sebe nalepení furt. to potom nemáme vlastné súkromie.
Ja sa s priateľom stretávam iba cez víkendy (diaľka) a potom cez prázdniny .takto nám to vyhovuje. nebudeme jeden z druhého znudený a mám dvojnásobnú radosť, keď príde piatok
v mojom životnom období nie je nič lepšie, ako byť slobodná. ak by som bola zadaná, tak by to nemalo minimálny význam a bolo by to čisto zadanie pre zadanie sa a na to fakt nemám nervy ani čas a ani energiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ja momentalne opacne takze uvidim casom...
ale mne môj momentálny "stav" vyhovuje, toť všio
ale myslím, že tú slobodu som chcela asi preto , že s tým chlapom to bolo také ... nijaké
takže z toho vyplýva , že lepšie je byť zadaná ale mať pri tom aj nejakú tú slobodu
Takze aspon pre mna je skvele byt slobodny a bez zavazkov
Ale teraz si to už ani trošku neviem a hlavne ani nechcem predstaviť
Ja sa s priateľom stretávam iba cez víkendy (diaľka) a potom cez prázdniny .takto nám to vyhovuje. nebudeme jeden z druhého znudený a mám dvojnásobnú radosť, keď príde piatok
Nevýhody slobody : ak máš viac rokov si konzervatívnymi ľuďmi považovaný za divného / divnú
Všetko to ale závisí na prioritách daného človeka - poznám mnoho ľudí čo hovoria že nie je nič krajšie ako niekoho mať.
... Čo mi pripomína, že si musím znovu prečítať tú knihu!
Toto je jedna z vecí podľa môjho názoru, na ktorú sa nedá našťastie jednoznačne odpovedať...čo má prísť príde, keď sa človek snaží vo všetkom.