to je v podstate ani nerealne , lebo si predstav ze by daky Horatio Caine zo CSI Miami sem dobehol s tymi jeho najmodernejsimi vecickami a pristrojmi a tim jeho super teamom a hned by ti tu mrtvolu aj nasiel ale moje napady tu nebudem pisat co ak tu mrtvolu mas naozaj a chces sa jej len zbavit?! ale dobre robim si len srandu najlepsie je ju spalit a mas pokoj
Jednoznačne ju skovám, resp. zasuniem pod posteľ alebo za skriňu. Mŕtvoly nikdy nezakopávajte, je to možné jedine v prípade, že nemáte problém s jednou veľkou mŕtvolou.
chceš tým povedať, že máš doma mŕtvolu a nevieš, ako s ňou naložiť?
inak, ľudské mäso chutí fajn
ja by som ju/ho zjedla podľa dĺžky rozkladania... takže upiekla by som len čerstvú mŕtvolu.... alebo ugrilovala? hmmm, nejaký ten steak.... už viem čo na zajtra na obed! dík
Zakopat ju na cintoríne ved bolo by to logicke ze tam Horacio s jeho timom najde mrtvolu alebo
Ak sa nechce clovek narobit tak by som ju odviezol na aute na Jankov Vrsok vyvrtal fabku na mohyle a mrtvolu by som dal tam a namontoval novu fabku a kluce by som nehal vedla v krikoch pohodene a tam su tiez nieaké tie mrtvolky pochovane no čo na tom ze ta nasa by sa este len začala rozkladať ved pozname balzamovanie tak co ofacujeme a je
Dalsia sanca kde to skryt je kremacia, ale nie kazdy ma stryka alebo uja ktory pali neboztikov tak to neni dobry napad.
Velmi sa mi paci ten napad s Dunajom ale ja by som ju hodil do Dunaja v Gabcikove aby ju prud alebo kotva na lodi odniesol daleko za hranice
@Pernik Bolo to akoby v nejakej štvrti,a kopec to byť nemohol pretože tam nebol ani kúsok trávy..Nehovorím o veľkom počte ľudí,mohlo ich byť tak...9?Videla som to včera,a myslím že to fakt bolo akoby na ulici...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
:/
inak, ľudské mäso chutí fajn
ja by som ju/ho zjedla podľa dĺžky rozkladania... takže upiekla by som len čerstvú mŕtvolu.... alebo ugrilovala? hmmm, nejaký ten steak.... už viem čo na zajtra na obed! dík
Zakopat ju na cintoríne ved bolo by to logicke ze tam Horacio s jeho timom najde mrtvolu alebo
Ak sa nechce clovek narobit tak by som ju odviezol na aute na Jankov Vrsok vyvrtal fabku na mohyle a mrtvolu by som dal tam a namontoval novu fabku a kluce by som nehal vedla v krikoch pohodene a tam su tiez nieaké tie mrtvolky pochovane no čo na tom ze ta nasa by sa este len začala rozkladať ved pozname balzamovanie tak co ofacujeme a je
Dalsia sanca kde to skryt je kremacia, ale nie kazdy ma stryka alebo uja ktory pali neboztikov tak to neni dobry napad.
Velmi sa mi paci ten napad s Dunajom ale ja by som ju hodil do Dunaja v Gabcikove aby ju prud alebo kotva na lodi odniesol daleko za hranice
Nic "lepsie" ma nenapadlo
Podľa mňa rozpustiť v kyseline a rozliať ten sajrajt niekde do rieky, alebo jazera...
spáliť...spomínam si na pianistu,kde spalovali tých mŕtvych židov na uliciach...Ach..zas takéto tímy na večer :/
Tak mrtvolu by som asi na vršku za mestom nepálil, a trvalo by to asi pol dňa
2. Nenápadne ho strčím do márnice na voľné lôžko.