Zdravie
6
Britká myseľ
Seriozne sa pýtam na to, že ako dosiahnuť britkú-jasnú myseľ? Otvor fórum »
30. 3. 2015 22:33
8
Alergia, Zenaro
Dobrý deň, prestal som brať tabletky Zenaro a na tretí deň ma začalo svrbieť telo, je to neznesiteľné. Zažil to už niekto ? Prešlo vás to ? Ak áno po akej dobe? vopred ďakujem! Otvor fórum »
30. 3. 2015 21:20Vysadenie liekov Zenaro
Dobrý deň, prestal som brať tabletky Zenaro a na druhý až tretí deň ma začalo svrbieť telo. Zažil to už niekto ? Prešlo vás to ? Ak áno po akej dobe ? vopred ďakujem! Otvor fórum »
30. 3. 2015 17:46
35
Keď ideš na 5 minút von (napr. vyniesť smeti), berieš si so sebou VŽDY mobilný telefón?
- Áno
- Snažím sa, no ak si naň spomeniem napr. vo výťahu, už sa poň nevraciam
- Nie, na takúto chvíľu vôbec nie je treba, ak by mi niekto volal, zavolám mu naspäť neskôr
Hlasuj »
29. 3. 2015 16:01- Snažím sa, no ak si naň spomeniem napr. vo výťahu, už sa poň nevraciam
- Nie, na takúto chvíľu vôbec nie je treba, ak by mi niekto volal, zavolám mu naspäť neskôr
Hlasuj »
27
Moja postava:
- som s ňou spokojná
- nikdy som to neriešila
- niesom s ňou spokojná, ale tvárim sa, že som lebo sa mi nechce cvičiť
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2015 21:17- nikdy som to neriešila
- niesom s ňou spokojná, ale tvárim sa, že som lebo sa mi nechce cvičiť
Ďalšie možnosti »
9
Obsedantno-kompulzívna porucha - OCD
Ja sa len chcem spytat tych, co s nou maju nejake skusenosti, alebo poznaju cloveka s touto poruchou... Je mozne vyliecit sa aj bez liekov? Silou svojej vole?..Ja Len preto sa pytam ze si chcem pomoct, a... Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:45
42
Zdieľate so svojím partnerom zubnú kefku?
- áno, máme jednu, nevadí nám to
- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2015 14:00- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »
6
Laserová epilacia
ahojte. Mali ste nejake skusenosti s touto procedurou? kolko vás to vyšlo a aky bol konečny efekt? Nastalo trvale odstranenie? dakujem Otvor fórum »
28. 3. 2015 00:33Niečo na spanie,,.
Zdravim, potreboval by som lieky, ktorý mi zaručí že zaspim bez problémov a nič mi nezabráni zobudiť sa... Všetko som už pokúšal, ako napr. Bylinky, teply kúpeľ, mlieko s medom a podobné, ... Otvor fórum »
27. 3. 2015 23:22
13
Rast vlasov
Poraďte mi prosím ako urýchliť rast vlasov :D potrebujem aby mi narástli vlasy čo najrýchlejšie pretože si chcem dať samuraiský copík (Samurai Bun). Rady typu: ťahaj si ich alebo si zaplať drahé predlžovanie vlasov poznám :D Díky moc. ... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:57
8
Strojček na zuby
Ahojte, mam problem s tym, ze mi pred rokom vyrastli naraz vsetky zuby mudrosti, o com som ani nevedel nakolko ma vobec nic nebolelo ani som nic necitil. Len na prehliadke mi lekarka zistila, ze uz su vonku. Ale minule... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:10
4
Šošovica
Ahojte, bol som vcera u kadernicky a pri strihani s holiacim strojcekom mi zasiahla sosovicu co mam na lavej strane. Teraz tam mam chrastu a neviem co mam spravit ci mam ist chirurgovi nech mi ju odstrani... Otvor fórum »
26. 3. 2015 19:01Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty
- Zvieratká
Škola+prachy+život:
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Jedlo
- Matematika
- Podniky
- Peniaze
- Profky, spolužiaci
- Štúdium v zahraničí
- Stredné školy
- Vysoké školy
- Základné školy
- Život
Láska+tvoje telo:
Umenie+zábava:
Počítače, internety:
- Apple
- BIRDZ a jeho svet
- Windows
- Kritika webstránok
- Grafika
- Mobily
- Počítače
- Programovanie
- Linux
- Zaujímavé weby
Regióny:
- 1 ako periete prádlo
- 2 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 1 Pes alebo fena
- 2 ako periete prádlo
- 3 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 4 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Trest za vniknutie do garáže
- 5 Pes alebo fena
- 6 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 7 ako periete prádlo
- 8 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 9 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?