dufam ze v atelieri popripade na modnej prehliadke mojich modelov...alebo este jedna moznost tu je...nejaka premiera v divadle bud navrhnem kostymi alebo si tam zahram.. ale podla toho co studujem to budu kostymi..a podla toho co ma bavi si tam zahram.. takze mi to bude vyhovovat nech to je hocico z tohto..
budem sa venovať umeniu nových médií, to je jasné... galéria, festivaly, vernisáže... plus prevádzka kaviarne, vyhľadávanie mladých talentov (s myšlienkou...) a tak
Ako úspešná psychologička, poprípade historička/kurátorka pracujúca pre Louvre alebo Britské národné . Takisto ako vlastníčku antikvariátu alebo nejakej útulnej kaviarne . A s milujúcim manželom a poslušnými deťmi
dobre komenty som sa zasmiala aspon ale tak ja si seba predstavujem v stastnom manzelstve ,pri muzovi a detoch ,a vidim sa ako psychologicka v ambulancii ako pomaham ludom budem zit usporiadanym zivotom a plnohodnotnym ......to su sny ,vsak ? DDDDDD
niektori odpovedaju skor na otazku "kde by ste sa chceli vidiet za 20 rokov?" ja to vidim realisticky takto ze v kancelarii ako uctovnik s priemernym platom, priemernou manzelkou, a splacam alimenty a hypoteku na priemerny byt a priemerne auto...
a chcel by som sa vidiet v nadpriemernej vile v Miami pri ktorej budu parkovat 4 nadpriemerne auta a vedla mna jednu (iba jednu... viem som skromny) sexy 20rocnu zenu (nadpriemernu samozrejme) ... nadpriemerne inteligentne deti... a samozrejme byt v dozornej rade velkej akciovky (cize nic nerobit) s takym platom ze by som uz nevedel co s peniazmi....
Budem slobodná štyridsiatnička bez priateľov, žijúca ešte stále s rodičmi (v tom horšom prípade). V lepšom prípade budem bývať sama a chovať mačky. Mojou susedkou bude možno nejaká stará ovdovelá pani, s ktorou si budeme vymienať najnovšie tipy na pečenie koláčov.
Budem mať nudnú neperspektívnu prácu (bez akejkoľvek možnosti kariérneho postupu) s mizerným platom a sobotné večery budem tráviť pri telenovelách (ak nebudú vysielať telenovely, tak môže byť aj Inga alebo Rosamunde). Popritom budem vyjedať bonboniéry, čokolády a všetky tie koláče, ktoré budem piecť ako na bežiacom páse hlavne vďaka skvelým tipom mojej susedky.
Do práce budem nosiť vyťahané vlnené svetre, ktoré si sama upletiem a spávať budem vo flanelovom pyžame s medvedíkmi.
Pre miestne deti budem osobnosť. Do poštovej schránky mi budú dávať blato a po mojich mačkách budú hádzať čerešne. Keď ich náhodou prichytím, tak sa rozutekajú a ja budem za nimi volať: ,,Decká nepodarené...!" Potom sa však znova ukľudním, otvorím si veľkú čokoládu k telke a budem relaxovať pri štyristopäťdesiatejôsmej časti telenovely s názvom "Osudovosť lásky"...
...
Takto sa teda momentálne vidím o dvadsať rokov. ...Kristušát!!! Nech ma radšej prejde vlak!
ja tak do predu nepremyslam coskoro zmaturujem pojdem na vysoku potom si najdem pracu uvidim co bude....
Myslite si ze buducnost sa da naprogramovat ? Neda... Kazdy kto na to ma to moze niekam dotiahnut ale nikto uspesny vam nepovie ze pred 20 rokmi sa videl tam kde je dnes
No ja napríklad vôbec netuším, čo bude, pretože už teraz sa môj život rozvíja nepredvídateľne. Ani nechcem hádať, čo by mohlo byť, nechám sa prekvapiť. V podstate mám len jeden taký budúcnostný sen - bývať niekde v Škandinávii (Nórsko, Švédsko). Tak uvidíme....
niektori tu vazne srsia originalitou.. za dvadsat rokov budem mat tridsatpat.. vidim sa s tridsattisicovym platom bud ako psycha (psychiatria laebo psychologia) alebo ako tlmocnicka.. a chcela by som zit v Anglicku ale to neznie prilis realisticky kazdopadne v tom pripade sa vidim v londyne v nejakej malej krcme so styridsatrocnymi skinheadmi
Ano ano sny mam aj ja o dvadsat rokov by som chcela stat vo francuzkej galerii Centre national d’art et de culture Georges-Pompidou a prevadzat ludi a ukazovat im moje fotky ktore budu zname po celom svete...a viete co ??? ak mate sny a mate ciele a ak su ciele s 70% pravdepodobnostou su to veci ktore sa daju uskotcnit takze o dvadsat rokov vas pozivam na moju vernisaz
o 20 rokou k zemi dorazi asteroid. pokial sa medzi tym z nicim nezrazi alebo neodkloni, nemame sa coho bat, ale pokial ano....obavam sa ze o 20 rokou bude koniec sveta. problem je v tom, ze aj ked nas minie tesne....na spiatocnej trase od slnka ( leti k slnku a potom ako komenta naspet do hlbokeho vesmiru) bude na koliznej trase zo zemou . takze..uzite si v zdravi a stastii..mozno poslednich 20 rokou ludstva. vela stastia.
o 20 rokov budem mat 34 (tak vela?? ...) a budem co sedet doma a pocuvat maminu jak mam bordel v izbe asi tak alebo budem dabovat v dabingovom studiu alebo budem mat titul najlepsia plavkyna sveta... jedno z toho
ja neviem,kde sa vidím a ako sa vidím...mám 2 sny a to je buď sa stať generálnou prokurátorkov,čo je podľa mňa nemožné alebo by som chcela byť kapitánka slovenského fedcupového tímu
a inak sa seriózne vidím ako právnička niekde v kancelárii,ak sa všetko dobre podarí hentie veci sú len také sny
ja budem nejaká špatná stará roskysnutá korčula, ktorá bude mať šesť detí.. muža alkoholika a ja sama sa budem pretllkať životom s chlpatýma nohama... noo. som optimista co narobim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
@kukuricka aj mne to chvilu trvalo na to prist ale buducnost ne vo hviezdach
@etelnair ta co spevacka hviezda????len aby si nebol spevacka hviezda v bare po desiatich pivach xDDD
@deathstar ty si dalsi taky uzasny optimista
No čo, každý má svoje sny...
a chcel by som sa vidiet v nadpriemernej vile v Miami pri ktorej budu parkovat 4 nadpriemerne auta a vedla mna jednu (iba jednu... viem som skromny) sexy 20rocnu zenu (nadpriemernu samozrejme) ... nadpriemerne inteligentne deti... a samozrejme byt v dozornej rade velkej akciovky (cize nic nerobit) s takym platom ze by som uz nevedel co s peniazmi....
Samozrejme v Košiciach
o 20 rokov by som sa chcela vidieť ako niekto, kto nikdy nebude môcť existovať
o 20 rokov sa budem vidieť ako stály hosť istej inštitúcie v Pezinku. Už sa ta teším, majú ta pekné záhrady.
» kamery.vnet.sk/shc3-kam2.html...
Budem mať nudnú neperspektívnu prácu (bez akejkoľvek možnosti kariérneho postupu) s mizerným platom a sobotné večery budem tráviť pri telenovelách (ak nebudú vysielať telenovely, tak môže byť aj Inga alebo Rosamunde). Popritom budem vyjedať bonboniéry, čokolády a všetky tie koláče, ktoré budem piecť ako na bežiacom páse hlavne vďaka skvelým tipom mojej susedky.
Do práce budem nosiť vyťahané vlnené svetre, ktoré si sama upletiem a spávať budem vo flanelovom pyžame s medvedíkmi.
Pre miestne deti budem osobnosť. Do poštovej schránky mi budú dávať blato a po mojich mačkách budú hádzať čerešne. Keď ich náhodou prichytím, tak sa rozutekajú a ja budem za nimi volať: ,,Decká nepodarené...!" Potom sa však znova ukľudním, otvorím si veľkú čokoládu k telke a budem relaxovať pri štyristopäťdesiatejôsmej časti telenovely s názvom "Osudovosť lásky"...
...
Takto sa teda momentálne vidím o dvadsať rokov. ...Kristušát!!! Nech ma radšej prejde vlak!
Myslite si ze buducnost sa da naprogramovat ? Neda... Kazdy kto na to ma to moze niekam dotiahnut ale nikto uspesny vam nepovie ze pred 20 rokmi sa videl tam kde je dnes
nejako takto... ked budem mat 40, budem nejaky big boss nevelkej firmy... a v baliku
ja neviem,kde sa vidím a ako sa vidím...mám 2 sny a to je buď sa stať generálnou prokurátorkov,čo je podľa mňa nemožné alebo by som chcela byť kapitánka slovenského fedcupového tímu
a inak sa seriózne vidím ako právnička niekde v kancelárii,ak sa všetko dobre podarí hentie veci sú len také sny
@adaadisallaares hej chlpate nohy su upnle Dbest
aby bolo jasné... v tom jazere... ktosi už nebude mať nervy na protivnú ufrflanú starú dievku od susedov