Asi 2 dni dozadu som založila jednu diskusiu,kde som sa pýtala,podotýkam z recesie,odkiaľ vziať peniaze na hotel,žiaľbohu stalo sa to,čo som očakávala,väčšina tým komentárov bola neprajná typu "ty si ale debil" ...
Ak si všimneš, nielen na tvoje diskusie ľudia majú také debilné odpovede...to je proste birdz. Každý sa snaží vymyslieť čo najoriginálnejšiu odpoveď len kvôli tomu, aby "zabil systém" a zviditeľnil sa...a potom z toho vznikne to, že sa tu normálne diskutovať prakticky nedá...
Ale keď sa to berie z tej druhej stránky, toto je portál pre tínedžerov... A tínedžeri nemôžu byť seriózni...
Ja v skutočnosti tie hotely postavať chcem,ale zatiaľ si ešte dokážem uvedomiť,že na to,aby som ich mohla postavať,mi nebude stačiť jedno šľapanie na D1-tke,alebo nejaký lacný kšeft.
Zatiaľ som len také neživotaznalé nevinné kuriatko,ktoré nemá chuť plánovať si nejaké podvody...Takže tak.
A vieš,keď je vonka šialená zima a ty si príliš lenivá na to aby si sa vzdelávala,tak začneš zakladať diskusie a potom sa môžeš ne nor mál ne smiať na ľuďoch ktorý ma berú tak vážne
debilita vznikla cisto len z nas ludi lebo fakt ked niekto nieco povie alebo urobi mne sa rozum zasavi a a hovoris si TO SNAD NENI ANI MOZNE ABY TO CLOVEK SPRAVIL a vidite je od zvierat dufam že sme to nepochytili
Toto je portál násťročných, neviem kde tu chceš získať racionálnu odpoveď, tým nechcem uraziť, ale nemyslím si, že tu má niekto takéto skúsenosti, a keby ich aj mal a vedel ako na to, určite by ti neporadil, ale už by to dávno sám využil.
Takže ti odporučím, nejaký kompetentnejší portálik a hlavne ľudí, čo do toho vidia.
debilita sa šíri od jedneho nemenovaneho spoluziaka..ma jej tolko ze uz nakazil ludi vsade po svete..ja som imunny =D ..ale ne v podstate z isteho hladiska debil je kazdy
Ono..., debilita je niečo medzi lenivosťou a minulosťou. Dopracovať sa k inteligentnej myšlienke je tak extrémne jednoduché, až je to extrémne komplikované. Dnes vie človek rozmýšľať buď primitívne alebo komplikovane. Ale rozmýšľať jednoducho proste nedokáže. Takže debilita predstavuje mŕtvy bod medzi jednoduchosťou a komplikovanosťou...
ako pitat sa na teenagerskom portali ludiii ako zarobit milioni, povazujem za bud vtip,recesiu alebo naivitu. rozhodne, ludia ktorii vedia ako zarobit, ti to nebudu predsa "vesat na nos". v ekonomike niesom vobec dobrii, ale pochybujem ze len tak lahko a rychlo zarobis miliony a postavis hned z nich par hotelou. ale anketa bola zaujimava, aj ked pochybujem o jej uprimnosti a serioznosti, predsa len, clovek nebude pisat hned o milionoch a hoteloch ale skor napise nieco v zmysle "ako zarobit vela penzii??? ".
Nikeboy@ Drahý môj NikeBoy,ja som to napísala hore,choď hore a ešte raz si to pozorne prečítaj! Samozrejme že to vzniklo z recesie! Jediný kto je tu naivný si ty.Prepáč.
@ Bobomir - Citujem: "Toto je portál násťročných",no ty sám máš 26.
Exsituje vôbec odpoveď na moju otázku? Odpovedal si.Ak áno,určite sa tým zaoberajú iní ľudia.Čo s toho vyplíva? Že otázka bola rečnícka.
Ani si neuvedomujete,koľko priestoru Vám tu ja dávam na porozprávanie sa
@uglylaw ked z recesie tak naco si potom zalozila tuto temu??? to ako nechapem. uplne odveci...najprv zalozis anketu z recesie a potom v dalsiu v ktorej sa "stazujes" ze co ti tam pisali. takze som nemal napisat o naiivite, ale o ....no neviem teraz to slovo....
neviem na čo teraz narážaš,kedže väčšina diskusí založené na tomto webe nemajú zmysel,ak tu nájdeš zmysluplných diskusií aspoň 10,udelím ti Nobelovu cenu!
Sťažujem sa vieš prečo? Choď si prečítať komentáre (tie neprajené) v tej mojej diskusii o hoteloch a zamysli sa. Že to tí ľudia ktorí písali tie komentáre nemysleli vážne? Ja som tú tému založila z recesie no len málo "inteligentov" si to uvedomilo. Vítam ťa v ich klube!
necital som tam skoro ziadne komentare. len si pemetam stamad jeden tvoj kde bolo nieco v zmisle ze chces tie hotely postavit, tak neviem a je mi to srdecne jedno. ja som tam nic neprajne nenapisal, tak si ten klub mozes ........
co ma naivita spolocne z tym ze sa niekto vyjadri k teme nechapem, ale poniektorim z tich cudzich slov zacina prepinat, ako som si vsimol v poslednom case vo viacerich diskusiach a anketach tuna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
+ dodatok
Ľudia ma automaticky začnú považovať za debila,no na svete je poprietom niekoľko tisíc možno milónov hotelov,,,muhehe
Ale niekedy je tu fakt ťažké rozlíšiť, čo je irónia (poprípade fake) a čo nie...
a odkial je debil zena?vzdy ma napada slovo povazovat za debilku takze to skus dat v zenskom rode....
Ale keď sa to berie z tej druhej stránky, toto je portál pre tínedžerov... A tínedžeri nemôžu byť seriózni...
Ja v skutočnosti tie hotely postavať chcem,ale zatiaľ si ešte dokážem uvedomiť,že na to,aby som ich mohla postavať,mi nebude stačiť jedno šľapanie na D1-tke,alebo nejaký lacný kšeft.
Zatiaľ som len také neživotaznalé nevinné kuriatko,ktoré nemá chuť plánovať si nejaké podvody...Takže tak.
A vieš,keď je vonka šialená zima a ty si príliš lenivá na to aby si sa vzdelávala,tak začneš zakladať diskusie a potom sa môžeš ne nor mál ne smiať na ľuďoch ktorý ma berú tak vážne
Nedovolila by som si nesúhlasiť s Tvojím príspevkom.
Nostalgia,tá dnešná mládež.Ale česť výnimkám,samozrejme.
Tu máš racionálnu odpoveď.
neviem prečo sa to pýtaš tu????
toto zase nepochopím ja.
Toto je portál násťročných, neviem kde tu chceš získať racionálnu odpoveď, tým nechcem uraziť, ale nemyslím si, že tu má niekto takéto skúsenosti, a keby ich aj mal a vedel ako na to, určite by ti neporadil, ale už by to dávno sám využil.
Takže ti odporučím, nejaký kompetentnejší portálik a hlavne ľudí, čo do toho vidia.
"Pýtaš sa žiab, prečo nemajú pľúca"
debilita?? také niečo existuje? podľa mňa asi nie, a keď neexistuje, tak sa nemohla nikde zobrať...
@ Bobomir - Citujem: "Toto je portál násťročných",no ty sám máš 26.
Exsituje vôbec odpoveď na moju otázku? Odpovedal si.Ak áno,určite sa tým zaoberajú iní ľudia.Čo s toho vyplíva? Že otázka bola rečnícka.
Ani si neuvedomujete,koľko priestoru Vám tu ja dávam na porozprávanie sa
Poďakujete sa mi neskôr.
neviem na čo teraz narážaš,kedže väčšina diskusí založené na tomto webe nemajú zmysel,ak tu nájdeš zmysluplných diskusií aspoň 10,udelím ti Nobelovu cenu!
Sťažujem sa vieš prečo? Choď si prečítať komentáre (tie neprajené) v tej mojej diskusii o hoteloch a zamysli sa. Že to tí ľudia ktorí písali tie komentáre nemysleli vážne? Ja som tú tému založila z recesie no len málo "inteligentov" si to uvedomilo. Vítam ťa v ich klube!
Myslím že ešte stále je to slovo naivita...
necital som tam skoro ziadne komentare. len si pemetam stamad jeden tvoj kde bolo nieco v zmisle ze chces tie hotely postavit, tak neviem a je mi to srdecne jedno. ja som tam nic neprajne nenapisal, tak si ten klub mozes ........
co ma naivita spolocne z tym ze sa niekto vyjadri k teme nechapem, ale poniektorim z tich cudzich slov zacina prepinat, ako som si vsimol v poslednom case vo viacerich diskusiach a anketach tuna.