to je snad jasne ne ? ale pojebane vojny americania sa vsade seru , slovensky vojaci tam idu za nich a potom vyplakavaju v spravach ze zomrel slovensky vojak ... nemal tam lozit srat na nich neuznavam toto vobec ziadnu armadu ani nic podobne
Však Afgancov okupovali ruske vojska10 rokov (1979-89) a nezvitazili,pretoze tam maju velke kopce (7000)mnm a Rusi neboli na take daco pripraveny. Tak, čo by zmohlo slovenske vojsko
@majo kazdopadne kazda ta krajina, ci uz Iran ci Pakistan ci Izrael ci Cecensko ci akikolvek v tom celom okoli Stredozemneho mora atd co si lietaju po uliciach s kalachmi v ruke a zabijaju nevinnych ludi vid posledne dva pripady kedy nato doplatili aj Slovaci, su pre mna len vymyte mozgy naucene zabijat a nic ine. A nikdy tam nechcem ist, ani do jedinej z tych krajin.
slovensko, kedze je v nato, je zaviazane skakat tak, ako americania piskaju. bavil som sa s typkom z iraku, keby tam neboli najebani amici tak je to krajina plna pacifistov.
to je to iste, ako keby teraz pride do grecka/spanielska/whatever kde su caste povstania/ armada amikov a zacnu tam kosit povstalcov, ofc media to budu prezentovat ako vojnu proti terorizmu
@majo každý zo zakladajúcich štátov tomu šéfuje a majú rovnosť hlasovania samotná USA nemôže diktovať celej NATO netreba za všetkým vidieť len USA aj iné krajiny ako Francúzi či Holanďania si na tom krásne napakujú vrecká
@hexo rusi tam dostali na prdel hlavne kvoli tomu ze mudžahedíni dostali dost velku podporu od USA hlave rakety stinger ktorymi dokazali znicit aj stihacky
@hetfield Tak aj to, Američania sa všade serú aj v súčastnosti, ale vtedy sa to dalo pochopiť, kedže bola studená vojna a nechceli dovoliť Rusom, aby zaznamenali víťazstvo, ale teraz im už nechápem.
@hexo vtedy im to zrejme chceli vratit za Vietnam kde ZSSR dodavalo zbrane pre sever,v Afganistane je zaujimave jedine opium tak neviem ci im ide o to...
to by od velkej miery zalezalo kde by sa bojovalo ak v aufganistane tak sme v prdeli a ak na slovensku tak taktiez bo afganci su blazni inak v kazdom pripade @1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale inak... nechápem čo ti to napadlo
slovensko je taka ista ritolezka jak usa vsade sa trepe len aby o nich niekto hovoril..
slovensko, kedze je v nato, je zaviazane skakat tak, ako americania piskaju. bavil som sa s typkom z iraku, keby tam neboli najebani amici tak je to krajina plna pacifistov.
to je to iste, ako keby teraz pride do grecka/spanielska/whatever kde su caste povstania/ armada amikov a zacnu tam kosit povstalcov, ofc media to budu prezentovat ako vojnu proti terorizmu
mimo tému.... včera som od známeho čítal zaujímavý postreh... ešteže za druhej svetovej vojny nevolali partizánov teroristi..if you know what i mean
inac z afganskej armady som dost prekvapeny, strasny rozdiel oproti tym ciganom co tam americania trenovali