Chcel by som poznať pravdu. Pravdy sa dosť bojím, hlavne keď ju mám odhaliť sama, ale keby sa mi celá vynorila pred nosom, tak by to bolo lepšie. Šoková terapia. Určite by som sa dozvedela toľko, že by som sa nemala čas zaoberať nad ničím konkrétnym ,alebo aspoň nie tak dlho.
no ta nevedomost neni az taka sladka u mna cize urcite tu pravdu a Matrix jednotka je svkely film a ma aj nejaku hlbsiu myslienku podla mna lebo skutocne sme len babky ovladane niekym inym ... no ale 2 a 3ka boli absolutne blbosti v ktorych boli sice skvele akcne sceny a efekty a tak ale uz to nemalo zmysel
@rothschild a aky vysledok akoze , ze vacsina by chcela poznat tu pravdu ? a inak ty si nejaky uznavac tych no neviem ci su to ludia ale vies tych tam hore co to tu riadia ? alebo odporca ?
@torpedo08 ked som pisal svoj koment, tak vysledok bol este presne opacny ... 80 za sladku nevedomost bolo ...... co sa tyka rothschildovcov, neviem ci to riadia .... ale je mi sympaticka ich snaha a ich uspech .... kazdy vidi len ze kolko maju a aky su akoze "zlí" .... ale ze za ich bohatstvom stoji 200 rokov premyslenej prace a taktiky, to uz prizna malokto .... vseobecne su mi stale viac sympatickí ludia, hoci aj "zlí" ktorí nieco zrobili a tak nieco dosiahli .... jak luzri co urobili nic a len nadavaju jak je vsetko nespravodlive
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov