Keby ste do seba mohli dať čip, ktorý zaručí vám aj vašej rodine ze sa nestratite, ukazovalo by to kde sa nachadzate takže by vás nemohli falošne obviniť ani nič a podobne výhody-alebo by vás zabili čo by ste si vybrali? A čo by si vybral.@zajkousko ? Ja
Aj tak je náš pohyb v podstate monitorovaný nonstop. Viem, že otázka bola trochu iná, ale tým chcem povedať len to, že by mi to bolo jedno, lebo aj tak v dnešnom svete sa odsleduje kto chce.
Ideš si niekoho zabiť do lesa alebo zatrtkať si do auta a odfotí ťa google street view, všelijaké spoločnosti si kupujú od facebooku rôzne informácie, napichávajú sa ti na webku alebo na hovory cez skype..
odpočúvajú telefóny.. ako vážne si nemyslím, že by sme boli nejako moc slobodní.. ten čip by to len zaklincoval
@sexywoman keby to bola otázka života a smrti jasné, že hej. Ja chcem žiť.. a pochybujem, že by sa našiel niekto, to by sledoval práve mňa keď sú ďalšie miliardy iných
kludne, nechodim na miesta na ktore nemozem a celkovo neviem ake nevyhody by mi to malo priniest
ved by sa to pouzilo len v pripade nutnosti, keby fakt som z niecoho obvinena alebo sa stratim. nemyslim ze by niekto z dlhej chvile sedel pri pocitaci a pozeral kam chodim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ideš si niekoho zabiť do lesa alebo zatrtkať si do auta a odfotí ťa google street view, všelijaké spoločnosti si kupujú od facebooku rôzne informácie, napichávajú sa ti na webku alebo na hovory cez skype..
odpočúvajú telefóny.. ako vážne si nemyslím, že by sme boli nejako moc slobodní.. ten čip by to len zaklincoval
ved by sa to pouzilo len v pripade nutnosti, keby fakt som z niecoho obvinena alebo sa stratim. nemyslim ze by niekto z dlhej chvile sedel pri pocitaci a pozeral kam chodim
mňau