Lebo mi bude smutno z toho, že tu nebudem pri svojich blízkych, kamarátoch, žene. Ale snažím sa byť pripravený, takže sa teším na to, že moja duša zostane naveky žiť v radosti v nebi. :letim:
O tom, či sa necíti ukrivdená, že ju ľudia nemajú radi, hoci často robí správnu vec a aký je jej názor na eutanáziu.
A možno, aký je jej názor na nejaké ďalšie spoločenské otázky, lebo objektívnejšieho konverzačného partnera na tieto otázky asi ťažko nájdem.
@joker75 myslela som to inak. napisal si, ze su ludia ktori nicia druhym zivot BEZDOVODNE. a ja hovorim s istotou, ze taki nie su kazdy ma na to svoj dovod, aj ked sa to vobec nemusi tykat danej osoby. Na vsetko potrebujeme nejaku motivaciu. BEZDOVODNE to teda urcite nie je skus sa nad tym zamysliet v hlbsej rovine
@insomniaa ja som sa dopustil v živote obrovských chýb. a práve tie moje chyby sú vlastne príčinou toho, že sa votreli do môjho života nežiadúce osoby ktoré mi robia problémy. preto veľa ľudí so mnou nechce mať nič spoločné. veľa ľudí sa mi kvôli tomu otočilo chrbtom. preto mimo iného sú u mňa aj dlhodobé vzťahové problémy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Lebo mi bude smutno z toho, že tu nebudem pri svojich blízkych, kamarátoch, žene. Ale snažím sa byť pripravený, takže sa teším na to, že moja duša zostane naveky žiť v radosti v nebi. :letim:
A možno, aký je jej názor na nejaké ďalšie spoločenské otázky, lebo objektívnejšieho konverzačného partnera na tieto otázky asi ťažko nájdem.
naozaj, so životom by bol oveľa zaujímavejší rozhovor!
- ale asi len toľko, že či by nepozdravila pár ľudí, ktorí sú na tomto *podávam niekoľkostranový zoznam* krátkom zozname.
"Je iba jeden Boh a jeho meno je Smrť. A je iba jedna vec ktorú povieme Smrti. Nie dnes." Hra o tróny
Pekná blbosť
ukradnem jej kosu
mňa stvoril Boh a bude to na jeho vôli, keď si ma povolá a nie voľajaka smrtka s kosou