@sexywoman To nieje môj názor , to je fakt . Celosvetový obchod funguje najmä cez internet , veľké spoločnosti nakupujú cez internet , a aj ty nakupuješ cez internet , a nehovor že nakupuješ cez letáky ktoré ti chodia poštou ...
@sexywoman ach, chlape, ty si vážne myslíš,že by tieto tvoje "zmeny" boli zrealizovateľné? A keby aj, myslíš, že by v tej tvojej "krajine" bol možný život na úrovni 21. storočia? Myslíš, že tí ľudia by boli šťastný? A aký by to malo zmysel, keby nie?
1. vytrhal by som @sexywoman -ovi nechty na rukách aj nohách, celej ceremónii by sa prizerali príslušníci waag-jugend a mávali zástavami s vyobrazením môjho ksichtu
2. poučil by som @sexywoman -a a jemu podobných o tom že podpora v nezamestnanosti nie je 1500 eur mesačne a už vôbec sa nevypláca na základe etnickej príslušnosti
3. znemožnil a zakázal by som @sexywoman -ovi prístup na internet
4. zrušil by som štát, peniaze a námedznú prácu a dal podnet k vytvoreniu samosprávnych komún
@sexywoman Ty si naozaj tak pridrbaný ? "UuuUgH , tak slovensko nebude nakupovať cez net , im so clever !" sa uvedom čo hovríš , tvoja riť by ostala chlpatá minimálne rok lebo asi tak dlho by trvalo kým by sa všetok obchod spamätoval z toho že nemôžu fungovať cez internet , a ty by si si konečne mohol kúpiť žiletky za abnormálne ceny lebo tvoj zákon o zrušení internetu všetko len zjednodušuje .
@sexywoman prepáč, ale si smiešny... ak je internet taký zlý, tak prečo naň chodíš? Mimochodom, neodpovedal si mi na otázky... Alebo na ne odpovedať nevieš? To by bolo smutné...
Môj zlatý, toto je DISKUSNÉ FÓRUM, tu sa diskutuje. Napísal si tému, tak sa k nej vyjadrujeme... Keby boli tvoje "zmeny" v poriadku, tak sa k nim možno nik nevyjadrí a každý si napíše svoje. No ak vidíme, že v tom, čo si napísal ty sú nejaké nesprávne veci, tak ťa chceme opraviť - je to pre tvoje dobro.
@sexywoman seems legit a preto kvasis na birdzi a zakladas fora o s3 a este si si preistotu uviedol o 4 roky menej,aby si viac zapadal medzi nas, nedozretych teenagerov uplne sa spravas ako vyzrety 24 rocny muz, co ti poviem
@sexywoman Mentálne pozadu?! Ak som ja, "14-ročné nedozreté dievčatko, ktoré je mentálne pozadu" a dokážem vyvrátiť "argumenty" 20 ročného dospelého chlapa, tak vážne netuším, na úrovni ktorej opice si ty Úprimne, je mi ťa ľúto...
@sexywoman ako môžeš vedieť, koľko zarába moja rodina?
A prepáč, vyjadrila som sa zle, nemyslela som ťažký život po finančnej stránke... Skôr vzťahy v rodine a tak... Vieš, lebo človek, u ktorého je všetko, čo sa týka vzťahov OK, tak sa nezníži na takú úroveň, ako ty... (osobná skúsenosť)
@sexywoman vek nie je podstatný ale rozum čo ty ho zjavne nemáš nehádaj sa s @dievcatko13 je to zbytočné lebo aj tak prehráš a čo keď vpálim do tvojho ''bmw'' (kým vieš snívať tak máš nádej) ...okradnem ťa a ty nebudeš mať čo do huby a budeš nás prosiť aby sme ti odpustili a budeš žobroníkať o jedlo @dievcatko13 a mňa,ale vieš čo ? My ti nič nedáme!!! A ešte sa ti vysmejem do ksichtu zatial pekne povedané
@paulinka24 Ale vy ste dve labilné baby čo sa rozplaču ked vidia pavuka, ja som boxer, vy vážite 50 kg ja 100, vy máte ohabnuté telo ja mám svaly, ja mám rozum, ja mám silu konať v krízovej situácii, ako ma chcete okradnuť?
uvideli by ste ma a: "Co teraz spravíme? Co teraz spravíme?!"
A keby že prídete za mnou, ja by som vám dal jednu pesť a obom by vám hlavy odletely do najbližšieho kanála, ...
@sexywoman pozri, nevidím zmysel v hádaní sa s tebou... Viem, že tvoj názor nezmením a že v tvojich očiach budem vždy "14-ročné dievča, ktoré je mentálne pozadu", no prosím, o pár rokov, keď (možno) dospeješ, spomeň si na to, čo si sem písal a taktiež na nás, Birdzákov, ktorí sa snažili opraviť tvoje mylné názory...
Pevne dúfam, že prídeš na to, že svet nie je taký ako si ho predstavuješ a že tie nezrelé, mentálne zaostalé deti mali pravdu...
internet - najvacsi strasiak velkeho zla, je to informator jak bejk, najlepsi vymysel proti zlu, mocnarom sveta
1.odchod od EU, nezavisly stat hranice by boly ovesem otvorene
2. praca pre kazdeho, kto by chcel robit. tak isto brigady vo forme cistenia miest a ine veci
3. peniaze - stát by mal niekolko mien, treba tolko ako krajov aby sa mohli peniaze tocit - zvysi sa okamzite zamestnanost
4. skoly- kazdemu vrypat do mozgu ze peniaze nie su vsetko - ked niekto bude v buducnosti pri moci bude spravodlivy, samozrejme zmena skolstva, spat k staremu ucivu, viac projektoév, menej ucenia sa naspamet, + program truth seeker - vsekte tie videa o GMO, EU, rotschioldovcho atd. by bol samostnany predmet
5. sport - robenie cyklochodnikov krizom krazom aby sa slovensko stalo cyklo mocnostou, mame nato prirodu, jazera - rozvoj obchodikov, hotely, do prace by sa chodili bike tunelom napr presov kosice by sa urobil tunel celorocny dialnica pre cyklistov
6. demokraticka vlada, hlasovalo by sa cez internet (ziadne podvody by sa urobilo aby fungovalo dobre)
7. kto by nechcel zit v takomto state by mohol ist do zahranicia s tym zeby stratil obcianstvo(co vlastne funguje)
@sexywoman povedz mi, ktorý rozumovo vyspelí človek by sa správal takto ako ty? viem, že skrytá identita na internete ti iba kojí tvoje chúťky, ale prosím ťa, neotravuj kvôli takýmto sračkám ostatných a nebuď nasilu trápny...
@miso16211 Len divné že to "velké zlo" kontroluje médiá, ktoré ťa informuju cez ten ospevovaný internet, a že to zlo aj ten internet vymysleli... už to hovorí za všetko..
@sexywoman ja ťa neotravujem, ja som len reagoval na tie "veľké reči", čo tu píšeš... čo myslíš? prečo asi som reagoval na tie nezmysli?
u nás sa to nazýva že "ústa", neviem ako u vás - u vysoko inteligentných ľuďoch... a keď už sme pri tom, tie boli celý čas zatvorené, keďže ja píšem a nie rozprávam
@sexywoman dóbre chlapče, nechávam ťa v tom, užívaj si svoj dokonalý život s tvojim IQ 230, nechodievaj na tento strašný a skazený internet, užívaj si svoje prachy za ťažko odmakanú drinu voľakde v kancli, boxuj, rob, čo len chceš... Dúfam, že jedného dňa sa stretneme a ja zistím, že predsa len nie si taký človek, ako na prvý pohľad vyzeráš, a že si vlastne celkom fajn...
@wayne nejsom admin keby som bola riadila by som to tu jak na vojne aaa raz dva ! A odznova srandujem......a mimochodom @sexywoman spametaj sa chlapče lebo zle dopadneš pusinka
dobre nechce sa mi to tu čítať, ale sa mi pozastavil rozum nad tým, ako si napísal, že no internet alebo prepustiť vazňov niektorých, si jak ten Vašo Havel
@sexywoman dobre nechce sa mi to tu čítať, ale sa mi pozastavil rozum nad tým, ako si napísal, že no internet alebo prepustiť vazňov niektorých, si jak ten Vašo Havel ..sry za komentár, no nedalo mi to
@admin máme to tu pomáhať čistiť od bordelu tak ti týmto príspevkom pomáham a keď už budes čistiť ten bordel sprav celému osadenstvu čottu komentovalo konečne po vôli a odbremeň nás od @sexywomen ktorý akurát vie urážať slušných ľudí. Ďakujem.
1 všetci príživníci dostanú miesto podpory velky kokot do huby ( pride dat osobne moj cernossky zastupca)
2 podporovat podnikatelov a zivnostnikov
3 strasne krute tresty za korupciu a motivujuce platy pre vsetky zlozky MNV (nemyslim tych hore ale tych dole)
4 velke upravy v justicii
5 rozumna regulacia vsade kde sa da. A vzhlado k tomu ze aktualne je priemerny plat realne 500 v cistom tak znizovanie zivotnych nakladov ( benzin, strava...)
2.zvysit hranicu dospelosti na 21 rokov, hranicu maloletosti posunut na 18 rokov
3.zakazat sa mnozit tym, co na to nemaju geny, bud im poskytnut povinnu antikoncepciu alebo sterilizaciu zadarmo, aby sa nerodili ti dementni krpati zmrdi, co uz v 14 tich piju a jebu ostosest
4.nezamestnavat personal, co neovlada ani jeden cudzi jazyk (napr. casnikov atd co nevedia ani ckenut po anglicky hlavne v tej zone, kde casto chodia turisti)
5.uz ma nic lepsie nenapadne a nakolko by mal svet vyzerat aspon trochu "esteticky" by som posunula zanedbanych ludi na okraj spolocnosti pokial nieco so sebou nezacnu robit, lebo sa mi pohlad na takych strhanych ludi hnusi, skoncila som
Ja si vyberám Severnú Kóreu, rozdala by som obyčajným ľuďom notebooky.. alebo tablety (tie sa ovládajú intuitívnejšie, tomu by skôr porozumeli) a tvrdila im, že som ich vymyslela ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
jednoducho napíšte len 5 zmien, alebo vôbec nič...
(smajlík)
A som zvedavý kolko "mudrcov" napíše niečo iné ako 5 zmien aj napriek tomuto komentu (smajlík)(smajlík)
prave kvoli tomuto prispievam
@1
kto povedal, ze to nedokazem pochopit
co ak ta chcem proste nasrat, ked vidim, ako ti na tom zalezi
1.vyššie platy ľudom, čo si to zalúžia, motivovať mladých, aby sem zostali
2. priútiť cigánov a iných darmožráčov robiť
3. zlepšiť vzdelanie (žiadne električkové školy), vedu a zdravotníctvo
4.zatvoriť skorumpovaných politikov
5. zvýšiť propagáciu Slovenska ako turistického miesta
je toho samozrejme viac ako 5
@matus123 to je tvoj názor...
@paulinka24 ach, už mi je jasné že más 15...
(ach)
1. vytrhal by som @sexywoman -ovi nechty na rukách aj nohách, celej ceremónii by sa prizerali príslušníci waag-jugend a mávali zástavami s vyobrazením môjho ksichtu
2. poučil by som @sexywoman -a a jemu podobných o tom že podpora v nezamestnanosti nie je 1500 eur mesačne a už vôbec sa nevypláca na základe etnickej príslušnosti
3. znemožnil a zakázal by som @sexywoman -ovi prístup na internet
4. zrušil by som štát, peniaze a námedznú prácu a dal podnet k vytvoreniu samosprávnych komún
5. odstúpil by som z funkcie
Vole inak toto je fakt dobré, birdzáci však to ani na azete nie su ludia tak primitívny (aspon nie takmer všetci)
"Nekomentujte mojých 5 zmien, ak nechcete napísať svojich 5 zmien tak VOBEC NEPISTE!!!
jednoducho napíšte len 5 zmien, alebo vôbec nič...
(smajlík)
A som zvedavý kolko "mudrcov" napíše niečo iné ako 5 zmien aj napriek tomuto komentu (smajlík)(smajlík)"
A @2 0 @1 9 @1 8 @1 7 @1 6 @1 5 @1 4 @1 3 @1 2 @1 1 @1 0 @9 @7 @6 @5 v@4 @3 @2 @1
Ale toto už ani smiešne nie je, toto je do plaču fakt...
Vravíš že by to bola katastrofa a na konci že môj zákon všetko zjednodušuje..
@n0win0u popiči nápad
ale kedze si myslim, ze mas max. 14, tak asi ty
Môj zlatý, toto je DISKUSNÉ FÓRUM, tu sa diskutuje. Napísal si tému, tak sa k nej vyjadrujeme... Keby boli tvoje "zmeny" v poriadku, tak sa k nim možno nik nevyjadrí a každý si napíše svoje. No ak vidíme, že v tom, čo si napísal ty sú nejaké nesprávne veci, tak ťa chceme opraviť - je to pre tvoje dobro.
@matus123 OMG ty si z kade prišiel...
@dievcatko13 Až teraz som si všimol že máš 14... Esteže tak, lebo už som mal mobil v rukách a išiel som vytočiť 112..
Ludia ale ako fakt, aj na azete je to lepšie... Spamätajte sa dokým je čas ovečky...
Jediné zakomplexované teliatko si tu ty, 17-ročné..
kam ten svet speje..
@sexywoman 112? Prepáč, nerozumiem ti... Nezomieram, nikoho som nezabila a ani mi nehorí byt...
To, že na moje otázky neodpovedáš len dokazuje, že na ne NEVIEŠ odpovedať
Pozri, buď si troll a momentálne sa doma šúľaš na podlahe, že ti chcem pomôcť, alebo vážne tú pomoc potrebuješ..
:ä
otazka vo vedomostnej sutazi:
"Aké poznáte výkyvy nálad?"
A: Retardované
B: Slovenské
C: Nemecké
Odpovede A, B, C sú správne
odpoved je D, dobre som pochopila? takto sa definuju vykyvy nalad?
Otázka pomimo: Máš ťažký život, však?
Ty drbe? Ja zarábam 5-krát viac ako tvoja rodina, o pár rokov tu bude kríza a ty nebudeš mať čo dohuby a ja si tam budem jazdiť po BMW-čkách
Ty tela
A prepáč, vyjadrila som sa zle, nemyslela som ťažký život po finančnej stránke... Skôr vzťahy v rodine a tak... Vieš, lebo človek, u ktorého je všetko, čo sa týka vzťahov OK, tak sa nezníži na takú úroveň, ako ty... (osobná skúsenosť)
uvideli by ste ma a: "Co teraz spravíme? Co teraz spravíme?!"
A keby že prídete za mnou, ja by som vám dal jednu pesť a obom by vám hlavy odletely do najbližšieho kanála, ...
To kde máš rozum do piči ked ta toto napadá
Pevne dúfam, že prídeš na to, že svet nie je taký ako si ho predstavuješ a že tie nezrelé, mentálne zaostalé deti mali pravdu...
Veľa šťastia!
@paulinka24 ďakujem za podporu
Tiež som bol taký podobný...
1.odchod od EU, nezavisly stat hranice by boly ovesem otvorene
2. praca pre kazdeho, kto by chcel robit. tak isto brigady vo forme cistenia miest a ine veci
3. peniaze - stát by mal niekolko mien, treba tolko ako krajov aby sa mohli peniaze tocit - zvysi sa okamzite zamestnanost
4. skoly- kazdemu vrypat do mozgu ze peniaze nie su vsetko - ked niekto bude v buducnosti pri moci bude spravodlivy, samozrejme zmena skolstva, spat k staremu ucivu, viac projektoév, menej ucenia sa naspamet, + program truth seeker - vsekte tie videa o GMO, EU, rotschioldovcho atd. by bol samostnany predmet
5. sport - robenie cyklochodnikov krizom krazom aby sa slovensko stalo cyklo mocnostou, mame nato prirodu, jazera - rozvoj obchodikov, hotely, do prace by sa chodili bike tunelom napr presov kosice by sa urobil tunel celorocny dialnica pre cyklistov
6. demokraticka vlada, hlasovalo by sa cez internet (ziadne podvody by sa urobilo aby fungovalo dobre)
7. kto by nechcel zit v takomto state by mohol ist do zahranicia s tym zeby stratil obcianstvo(co vlastne funguje)
@sexywoman povedz mi, ktorý rozumovo vyspelí človek by sa správal takto ako ty? viem, že skrytá identita na internete ti iba kojí tvoje chúťky, ale prosím ťa, neotravuj kvôli takýmto sračkám ostatných a nebuď nasilu trápny...
A v realite som iný ako tu, takže radšej drž vagínu čo máš pod nosom zatvorenu..
*bezplatné školstvo
*bezplatná zdravotná starostlivosť
*konrtóla cien potravín
*zákaz predaja a požívania alkoholu mladistvým do 21 rokov
*zákaz rýchosti vyššej ako 60 km/h. mladistvým do 21 rokov na motor.vozidlách
filip
u nás sa to nazýva že "ústa", neviem ako u vás - u vysoko inteligentných ľuďoch... a keď už sme pri tom, tie boli celý čas zatvorené, keďže ja píšem a nie rozprávam
@admin
Ale inak, zrušenie internetu na Slovensku... také veľké chujoviny ani Fico nerobí x_X
po 40 koment som to ešte čítala, ale ďalej...ale jedno ti treba uznať, máš najviac komentov.
1 všetci príživníci dostanú miesto podpory velky kokot do huby ( pride dat osobne moj cernossky zastupca)
2 podporovat podnikatelov a zivnostnikov
3 strasne krute tresty za korupciu a motivujuce platy pre vsetky zlozky MNV (nemyslim tych hore ale tych dole)
4 velke upravy v justicii
5 rozumna regulacia vsade kde sa da. A vzhlado k tomu ze aktualne je priemerny plat realne 500 v cistom tak znizovanie zivotnych nakladov ( benzin, strava...)
a kopa veci. kedy nastupujem ?
Ač..nejaké výhrady určite...ale v základe...
Možno by som napadol USA.
1.vyhostit ciganov a podobnych prizivnikov
2.zvysit hranicu dospelosti na 21 rokov, hranicu maloletosti posunut na 18 rokov
3.zakazat sa mnozit tym, co na to nemaju geny, bud im poskytnut povinnu antikoncepciu alebo sterilizaciu zadarmo, aby sa nerodili ti dementni krpati zmrdi, co uz v 14 tich piju a jebu ostosest
4.nezamestnavat personal, co neovlada ani jeden cudzi jazyk (napr. casnikov atd co nevedia ani ckenut po anglicky hlavne v tej zone, kde casto chodia turisti)
5.uz ma nic lepsie nenapadne a nakolko by mal svet vyzerat aspon trochu "esteticky" by som posunula zanedbanych ludi na okraj spolocnosti pokial nieco so sebou nezacnu robit, lebo sa mi pohlad na takych strhanych ludi hnusi, skoncila som
@dievcatko13 Zuzá šak nebuď zlá. Rytmusov fanda to je. NASTOPRO!
a čo sa týka zakladatela tak mu typujem 15 rokov
Ja si vyberám Severnú Kóreu, rozdala by som obyčajným ľuďom notebooky.. alebo tablety (tie sa ovládajú intuitívnejšie, tomu by skôr porozumeli) a tvrdila im, že som ich vymyslela ja.