Veď je to jasné nie, zoberem prachy, tvárim sa, že všetko v pohode, a za mesiac by som ho na ulici hodil do kufra a niekde za českými hranicami vybavil Keby mi na to náhodou došli, sudcovské úplatky by boli práve z prachov, ktoré som od neho dostal, a na tom by som sa najviac bavil cha chaaa
Popravde nic z toho. Co by som mal z tych penazi, ci veci kupenych z nich? On by sa citil lepsie, lebo to "niecim" odcinil, no ja by som bol este viac na dne.
A pomsta? Co komu kedy pomsta priniesla. Pokoj? Neviem o tom..
Osobne si myslim, ze clovek by sa s tou stratou mal vyrovnat a v podstate odpustit. Hnev a tuzba po pomste i tak nikam nevedu a ked vedu, tak to nie je nic dobre, pozitivne ani nic take, cim sa da uctit pamiatka toho cloveka a pochybujem ze nieco, co by ten clovek chcel.
Jeho smrť by mi toho blízkeho nevrátila/nevyliečila... ale som veľmi impulzívny človek, takže keby ublížil niekomu, na kom mi naozaj veľmi záleží, tak by som ho zabila aj vlastnými rukami
Urcite ti teraz pride skvele - pomstit sa mu, resp vziat tie prachy a najlepsie oboje dokopy.
Ale ak si si vazil cloveka, ktoremu ublizili/zabili ho, tak mi ver, ze tie prachy budu to posledne co ti pomoze, ci ti pomoze! A pochybujem, ze by zmiernili bolest.
A oplacanie, pomsta? Co z toho.
Ad1 mozno mu este ulahcis jeho trapenie
Ad2 zavaris sebe, cim si neulahcis ani neucits daneho cloveka
Ad3 stane sa z teba to, co z cloveka, ktory ti ublizil..
je pekné ako si všetci vyberáte peniaze, v skutočnosti by ste si totiž vybrali jeho smrť. Kebyže vás nejaký chorý hajzel drží 3 mesiace v pivnici a odrezáva vám prstíky aby od príbuzných vymámil výkupné, určite by ste chceli aby zomrel.
jeho smrť by nijak neovplyvnila môj smútok a stratu. neviem, ako by som sa zachovala, v tomto momente nikomu neželám smrť... za tie prachy by som mohla aspoň na pol roka odcestovať a hľadať "iné myšlienky"... samozrejme, je to veľmi teoretické... skutočnosť by možno bola odlišná.
@johnysheek som? Vážne? Od teba si to vezmem k srdcu.
Ja nevravím, že mi tie prachy pomôžu vyrovnať stratu toho človeka, ale je to úplne choré, máš možnosť, niekto ti niečo len tak dáva, a ty si proste povieš, že nechceš... Fakt by som rád vedel ako sa táto úchylná diagnóza volá. Ak by som ja bol tým človekom, ktorý skončil pod kvetinkami, tak by som minimálne chcel aby pozostalí dostali prachy a aspoň trochu si ich užili
A čo z pomsty? Dobrý pocit. To mi stačí.
Čo by si robil ty? Nič?? Takí v reálnom živote dlho neprežívajú...
ja by som nechcela nič - osobne by ma veľmi urážalo, keby mi niekto ponúkal peniaze, aby odčinil smrť niekoho z mojich blízkych.... a želať tomu druhému smrť? a načo? jeho smrť by predsa môjmu blízkemu život nevrátila
Kto som ja, aby som absolútne ovplyvňoval život niekoho iného? Bez ohľadu na to, že on tak už možno spravil. Zabiť niekoho, aby som uspokojil svoje ego? Až tak sa znížiť? Nie, ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
PS: slubujem ze to je posledna takato otazka nabuduce zalozim nieco veselsie napr. o Smolkoch alebo mikimauzovi
keby mi niekto zabil napr niekoho z rodiny, smrt toho vraha by som si vychutnala pomalicky a sadisticky.
Peniaze sa zídu
A pomsta? Co komu kedy pomsta priniesla. Pokoj? Neviem o tom..
Osobne si myslim, ze clovek by sa s tou stratou mal vyrovnat a v podstate odpustit. Hnev a tuzba po pomste i tak nikam nevedu a ked vedu, tak to nie je nic dobre, pozitivne ani nic take, cim sa da uctit pamiatka toho cloveka a pochybujem ze nieco, co by ten clovek chcel.
Urcite ti teraz pride skvele - pomstit sa mu, resp vziat tie prachy a najlepsie oboje dokopy.
Ale ak si si vazil cloveka, ktoremu ublizili/zabili ho, tak mi ver, ze tie prachy budu to posledne co ti pomoze, ci ti pomoze! A pochybujem, ze by zmiernili bolest.
A oplacanie, pomsta? Co z toho.
Ad1 mozno mu este ulahcis jeho trapenie
Ad2 zavaris sebe, cim si neulahcis ani neucits daneho cloveka
Ad3 stane sa z teba to, co z cloveka, ktory ti ublizil..
proste. nie
Ja nevravím, že mi tie prachy pomôžu vyrovnať stratu toho človeka, ale je to úplne choré, máš možnosť, niekto ti niečo len tak dáva, a ty si proste povieš, že nechceš... Fakt by som rád vedel ako sa táto úchylná diagnóza volá. Ak by som ja bol tým človekom, ktorý skončil pod kvetinkami, tak by som minimálne chcel aby pozostalí dostali prachy a aspoň trochu si ich užili
A čo z pomsty? Dobrý pocit. To mi stačí.
Čo by si robil ty? Nič?? Takí v reálnom živote dlho neprežívajú...
a medzi nami, jedna vec co by som chcel ak by som bol mrtvy, druha vec je co by som spravil, ak by mi niekto umrel.
tak ci onak ta "uchylna diagnoza" je normalna resp bezna reakcia (drvivej) vasciny ludi a nemam pocit, ze by ludia hufne vymierali..
ja by som mu dopriala velmi velmi pomalu a bolestivu smrt ...
no ale kebyze ma len nekdo poradne zbije a potom by som si mal vybrat tak urcite pol melona
Smrt nie proste zo zasady.
Zobrat si peniaze by bolo neeticke.
Nic z toho by bolo stupidne.
Takze tie neeticke peniaze.....