videla si čo im tam to tornado urobilo s domami a dedinami? mne to teda rozhodne nepríde smiešne..to je naozaj nešťastie a z tohto si nikdy srandu robiť nebudem, lebo prísť o domov a kľudne aj o život naozaj smiešne nie je...ale čo ja viem niektorým ľuďom možno aj toto príde vtipné...niekto by možno aj povedal že som príliš empaticky keď mi je smutno z toho že sa im niečo také stane..
to je jedno, ja viem že sa takto da robiť a robí sa sranda z rôznych veci ktoré sú smutné alebo vážne... a veľa krát sa robí, sám sa obcas rad zasmejem na rasistickom vtipe...ale keď som videl videa a fotky čo sa stalo na Morave tak to mi naozaj vtipné nepríde a toto fórum je evidentne reakcia na tu udalosť a príde mi to naozaj úbohé a chudacke si z toho robiť srandu..
a nech som kľudne teraz za suchara že mi nieje jedno že kopec ludi prišlo o domov a niektorí o život..tak to proste vidím @nats@5
@melancholik@6 mne to vysvetlovat nemusis, ja velmi cierny humor nemusim len nedavno si niekde pisal ze mas velmi rad cierny humor a ostatnych ludi, ktori sa napr nesmeju na rasistickych vtipoch si oznacil za sucharov a neviem co ale to sa mi uz viackrat potvrdilo ze ludia su za cierny humor iba do bodu kedy sa nedotkne niecoho co im je blizke
a neotacaj to proti mne pls, ja som nikde nenapisala ze mi to pripada vtipne
Ja verím tomu, že sa našli aj ľudia, ktorí keby našli vo svojom dvore cudziu kravu, tak by sa na tomto zasmiali, hoci by mali zrucany a prišli by o všetko. A to že teraz nechcem robiť srandu, ale predstava, ze stratím všetko a dostanem kravu zadarmo, mi príde fakt smiešna a asi by som sa tiež zasmiala v tej chvíli, hoci s plačom v očiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to je jedno, ja viem že sa takto da robiť a robí sa sranda z rôznych veci ktoré sú smutné alebo vážne... a veľa krát sa robí, sám sa obcas rad zasmejem na rasistickom vtipe...ale keď som videl videa a fotky čo sa stalo na Morave tak to mi naozaj vtipné nepríde a toto fórum je evidentne reakcia na tu udalosť a príde mi to naozaj úbohé a chudacke si z toho robiť srandu..
a nech som kľudne teraz za suchara že mi nieje jedno že kopec ludi prišlo o domov a niektorí o život..tak to proste vidím @nats @5
a neotacaj to proti mne pls, ja som nikde nenapisala ze mi to pripada vtipne
ako vravím..ja sa rad zasmejem na dobrom vtipe.. ale toto nie je smiešne, to je všetko @nats @7
a keby ti do záhrady jebol aj granát, aj ten si môžeš nechať....