mna viac serie, ked mi povedia, ze tovar bude dodany na sklad vtedy a vtedy, objednam si to a ptm cakam ako napr teraz uz skoro jeden a pol mesiaca na knizku -.- ( pisane su 2 tyzdne )
Mne mala pošta doniesť tovar do 24 hod. ( a to som objednal na narodeniny ) a prišla az o 4 dni, čiže som darček dostal az po narodeninach... A posielalo to iba zo Slovenska. A keď som objednal knihu, tak mala prist nejak do 3 dní a prišla tak za 2 týždne myslím...
pozor mne mal prist balik pred 3 tyzdnami a este neprisiel ale to nemusi byt chyba posty, ja som sa vcera nasrala a zacala zistovat, takze urob to, ze zavolaj na infolinku posty, bezplatnu, a oni ti zistia kde ten tvoj balik je (samozrejme, potrebujes cislo tej zasielky)
mne mal dojst balik z prahy a furt nechodil tak som im pisala a oni zistili ze nemali ani moju objednavku v systeme ale pri tom mi dosiel mail ze to odoslali tak skus im pisat
stalo, viackrát
poštou posielam veci len v nevyhnutnom prípade...
napr. také pohľadnice pre tetu na narodeniny/vianoce/kadečo sa strácajú pravidelne, každý rok potom si teta myslí, že sme sa na ňu vybodli
ale tak naposledy som niečo objednávala... malo to prísť v priebehu týždňa a prišlo to o mesiac
Tak z Ciny dojde posta za mesiac a z inych kutov sveta priblizne dialke. Cize napr. Z noveho zelandu tiez mesiac ap. A co sa tyka celkovo posielania posty istejsie to mate ked hocico poslete doporucine. Tak mate v rukach aspon doklad,ze ste nieco niekam poslali a pokial posielate obycajnou postou sa necudujte ze ju nevyreklamujete. Lebo ste to mohli a nemuseli poslat. Nemate dokaz v rukach napr. Ani mobil nepojdete reklamovat bez zmluv ap.dokladov.
Raz sa mi stratila zásielka z číny , možno dáky colník chcel spraviť radosť manželke. A teraz mi dosť vecí tiež nejak dlho už cestuje tak neviem či sa to zase stráca alebo to mám pripisovať začínajúcim Vianociam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mna viac serie, ked mi povedia, ze tovar bude dodany na sklad vtedy a vtedy, objednam si to a ptm cakam ako napr teraz uz skoro jeden a pol mesiaca na knizku -.- ( pisane su 2 tyzdne )
staci tu zadat cislo zasielky » tandt.posta.sk/...
poštou posielam veci len v nevyhnutnom prípade...
napr. také pohľadnice pre tetu na narodeniny/vianoce/kadečo sa strácajú pravidelne, každý rok potom si teta myslí, že sme sa na ňu vybodli
ale tak naposledy som niečo objednávala... malo to prísť v priebehu týždňa a prišlo to o mesiac
ľuďia veď trošku bojujte za svoj majetok