Kedy začal existovať Boh? Aký je pôvod Boha? Je Boh večný a má počiatok?
Nebojte sa žiadna propagácia kresťanstva iba tak trochu vedecký pohľad ako to je.
Najprv si musíme položiť otázku, kedy vznikol čas. Čas môže meniť svoju rýchlosť a teoreticky sa dá aj zastaviť! -Závisí len na tom, akou rýchlosťou sa pohybujeme. Vy
@martinm nic nema zmysel ...veci proste mame nechat tak jak su a nepytat sa preco tak su ....keby sa ludia tymto riadili dneska nesedis za pocitacom .....a ja som si myslel ze vsetci takí kkti vymreli na konci stredoveku ...ale vidim ze jeden predsa prezil .....
To ako vznikol vesmír momentálne veda nevie zodpovedať. A tam, kde končí veda, začína viera...táto hranica sa stále posúva, nakoľko veda ide stále dopredu.
My ľudia sme obyčajný živočíšny druh a duša je len záplata na medzery v medicíne.
nad tymto som sa aj ja zamyslal ..ale hej su veci za ktore uz nejdeme a nevieme ist ani keby sme sa roztrhli ....a kedze sa to nikdy nedozvieme kazdy si to moze domysliet ako chce a stale ta jeho predstava bude pravdiva ...pre neho
no ja som skor rozmyslal nad niecim takym : ze Boh ako osoba neexistuje ... on je nieco take ako ludska dusa a jeho kusok je v kazdom znas ... takze Boh samotny je ako celkove ludstvo ... vsetko co my zrobime to je zcasti aj v jeho mene
neviem ci je dusa ale viem cas je len nejaka definicia kmitov ktore boli dohodnu pre lepsie orientaciu a ostatne zivocichy vnimaju cas inak ako my ludia.
neviem ako to všetko zmákol ale je to proste super a dokonalé a stačila by zmena vysokeho miesta konstanty a vesmir by uz tu nemohol byt ani my ja som proste stastny ako to super spravil nemusim skumat kazdu otazku
stvoritelia su mimozenstania elohim , ktori dokazali z nezivej hmoty spravit vdaka ich technologii zivu , tito stvoritelia ludia ako my len omnoho technologicky vyspelejsi sa chcu s nami kontaktovat preto postavme im ambasadu na privitanie a obratme mysle k nekonecnu viac na www.rael.org zanechajte slepu vieru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@martinm fórum je na diskutovanie, nie na kopírovanie iných stránok
pre tých čo nevedia how to UTFG » www.tlg.estranky.sk/stranka/zaciato...
My ľudia sme obyčajný živočíšny druh a duša je len záplata na medzery v medicíne.
Je vsetko v co veris talkze ak v Boha veris tak je ak nie tak nieje....