Radko si v zákulisí aj tak vyberie toho moderátora a ten mu bude rukami ískať jeho kadere vo vlasoch, ktoré mu budú viať v teplom vánku večernej Srí lanky
Ja mám stále dojem, že aj keď mu to možno momentálne imponuje, že Stanka nie je z neho celá paf a ako jediná si dovolila sprdnúť ho a hádzať pohľady „No opováž sa, chlapček!” (keď si kedysi chcel dať antisresové aspoň šampáňo či čo), ale nakoniec, aj keď si ju možno vyberie ako absolútnu víťazku, tak sa po dvoch mesiacoch s ňou rozíde, vlastne už rozišiel, lebo zistil, že jednu maminu už má a že nepotrebuje povolenie od frajerky, či sa môže usmiať na servírku v kaviarni alebo mať príjemný tón hlasu na obchodnú partnerku počas rozhovoru mobilom
@ladydoga@2 ahá, takže Radko s Krištofom sú vlastne partneri a nám tu len zabezpečujú „chlieb a hry”, aby sa ľud nebúril a miesto vymýšľanie revolty proti vrchnosti mierumilovne debatoval na nete.
@salkoooo@12 navyše oku žiadneho pozorného Birdzáckeho investigatívca a dekošpirátora neuniklo, že si kdesi napísala, že nežiješ na Slovensku, takže tie časy komentov spomenuté v @8 sú maximálne podozrivé!
A poďme ďalej! Tie tvoje štyri, číslicou 4!!! písmenká "o" v tvojom nicku ... a tebou práve zmienené numero v @12 - vysoko znepokojujúce!
Nehovoriac o tom, že keď poprehadzuješ písmenká z @br4nisl4v máš @sl4nibr4v ... skrytý odkaz na prasiatka chované na slaninu - a to je predsa tvoja téma!
záver je jasný - aj ty si len ďalší nick jednej a tej istej osoby
Hrať prekvapenie na obsahom statusu, ktorý si pred pár hodinami napísala ... ó, aké sofistikované! Teba určite baví provokovať Birdz navštevujúcich starých páprdov so záľubou v konšpiráciách. Toto je úcta k šedinám?!?
A vlastne, ospravedlňujem sa, prepáč mi, prosím, tento nepríjemný stalking, mňa len baví, keď sa nezmysel vyženie do absurdna a takto sa prinajmenšom urobí pokus o jeho odhalenie a ukázanie, aký je smiešny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Náhoda? Nemyslím!!!
A poďme ďalej! Tie tvoje štyri, číslicou 4!!! písmenká "o" v tvojom nicku ... a tebou práve zmienené numero v @12 - vysoko znepokojujúce!
Nehovoriac o tom, že keď poprehadzuješ písmenká z @br4nisl4v máš @sl4nibr4v ... skrytý odkaz na prasiatka chované na slaninu - a to je predsa tvoja téma!
záver je jasný - aj ty si len ďalší nick jednej a tej istej osoby
Hrať prekvapenie na obsahom statusu, ktorý si pred pár hodinami napísala ... ó, aké sofistikované! Teba určite baví provokovať Birdz navštevujúcich starých páprdov so záľubou v konšpiráciách. Toto je úcta k šedinám?!?
A vlastne, ospravedlňujem sa, prepáč mi, prosím, tento nepríjemný stalking, mňa len baví, keď sa nezmysel vyženie do absurdna a takto sa prinajmenšom urobí pokus o jeho odhalenie a ukázanie, aký je smiešny.
Pekný deň ... tebe aj celému Birdzu