S tými policajtami to je tak 50 na 50 lebo nájdu sa aj rozumný policajti.. Ale s tým fašizmom to nemá nič spoločné aj keby tam ten Jano heiloval tak nemôže byť fašista fašisti a nacisti boli za čias druhej svetovej vojny teraz to je akurát tak chabá odnož NEOFAŠISTI a NEONACISTI a hlavne vela ludí si mýli SKINHEADS práve s NEONACISTAMI a to je chyba :/
a prečo by nemali byť? :/ veď to čo robí dnes tá populácia cigánov už snáď nieje možné :/ ale zase na druhú stranu, to sú také výskumy že stačí iba keď povieš že ich nemusíš kôli ich správaniu a hneď si rasista :/
Ďaľšia vec, fašistické krajiny, ako Taliansko, Španielsko atď nikoho nediskriminovali na základe rasy. Napríklad aj Židia boli vo fašistických stranách a domorodé obyvateľstvo v kolóniách, ktoré mali fašistické krajiny nebolo ani vyhladzované z rasových dôvodov. Dokonca museli prisahať vernosť.
Ďaľšia vec, taký Mussolini sa dokonca smial z hitlerových rasových zákonov a Francisco Franco tiež odmietal rasizmus a odsudzoval DOKONCA aj napádanie suverénnych štátov
Lenže samozrejme, museli ťahať s Hitlerom za jeden povraz, pretože ich spojili politické záujmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Co ja s tym? ja som to nevymyslel a nezaujal som ani ziadny postoj.
okey okey ja som to zase myslel všeobecne
chápeš, lebo je rozdiel keď si čierny alebo hnedý alebo čo ja viem aký a stretne ťa SKINHEAD a iná vec keď ťa stretne NEONACISTA
Veď poliakom sa hovorí policajti to si nevedel?
to je NS terminológia poliak=policajt.... chceš to vysvetliť?
alebo hovorovo klamár luhár (slovník)
Takže podla toho ako to myslel sa dá určiť či je rasista môžeš si vybrať a de si to nabral toto
Teda podľa môjho skromného názoru alebo sa mýlim
patril som do skupiny NS :/ sú to iba sprosté tupé vyholené hlavy takže viem jak to tam chodí
veď toto keď niekto dokáže povedať že Hitler založil FAŠIZMUS tak to je dosť
a prečo by nemali byť? :/ veď to čo robí dnes tá populácia cigánov už snáď nieje možné :/ ale zase na druhú stranu, to sú také výskumy že stačí iba keď povieš že ich nemusíš kôli ich správaniu a hneď si rasista :/
Rasisti to určite neboli.
Ďaľšia vec, fašistické krajiny, ako Taliansko, Španielsko atď nikoho nediskriminovali na základe rasy. Napríklad aj Židia boli vo fašistických stranách a domorodé obyvateľstvo v kolóniách, ktoré mali fašistické krajiny nebolo ani vyhladzované z rasových dôvodov. Dokonca museli prisahať vernosť.
Ďaľšia vec, taký Mussolini sa dokonca smial z hitlerových rasových zákonov a Francisco Franco tiež odmietal rasizmus a odsudzoval DOKONCA aj napádanie suverénnych štátov
Lenže samozrejme, museli ťahať s Hitlerom za jeden povraz, pretože ich spojili politické záujmy.
ĽS-NS