@jamatko ty máš v prvom rade 17 rokov, čiže by si sa radšej nemal chváliť tým, že piješ alkohol. A pivo je rozhodne súčasťou alkoholizmu. To sa v krčmách nalieva asi najčastejšie
@pastor1 rodičia o tom vedia pokiaľ len pivo tak s tým nemajú problém, ak u mňa prepukne závislosť tak sa ti ozvem @k1m už mám kozej štamgast kartu čakám keď vyhrám 20 litrový sud
tiez nechapem ludi co nemaju radi pivo ako chapem ze niektore znacky alebo druhy piva to ani ja nemam rad radlere alebo corgon atď. ale pivo ako take je proste genialna vec !
ale to preto nemate radi pivo lebo to robia media a krcmy samotne ... vsade je prezentovany Corgon a Bazant ako najlepsie piva na svete a vsade ich predavaju ( u nas v dedine ani nic ine neni ) potom to ludia ochutnaju a povedia si "fuj pivo neni dobre" alebo su aj taky co im chutia napr. aj ten corgon no ale tych ludi nechapem uz vobec ... no dobre ale ide mi o to ze keby ste ochutnali dobre ceske piva a niektore aj slovenske tak by ste zmenili nazor na pivo .... a radler to je kapitola sama o sebe - hnusna malinovka ktorou poblaznili ludi a natrepali im do hlavy ze je to pivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
( jedine radlera ale to ako pivo neberiem )
za 9 mesiacov sa s tym ako celozivotny oddany pivar neviem vyrovnat
*vehementne otvara plechovku kelta*
musim zalozit anketu o pive som zvedavy ako to dopadne dufam ze neda 90% ludi ze nemam rad pivo