@v3nty mna nie, pretoze mi je na grcanie ked sa zena oblieka do olejovych monteirek, berie do ruky nalestene biturbo a tvari sa do fotaku tak nadrzane ako keby vedela co to vobec drzi v ruke....
keby hodila nevinny kukuc do fotaku od mobilu zajebana po usi od oleja ale vie ze v rukach ma na dva kokoty zodranu spojku, bude to mat u mna urcite vacsiu umelecku aj eroticku hodnotu
zeny ma nevzrusuju ani z jednej casti.ked sa pozrem na nu alebo si nejaku predstavim, vobec ma to sexualne nevzrusuje, skor mi je z toho zle. ale ked to esteticky hodnotim, co najviac podnecuje moje esteticke citenie, tak najviac asi oci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
hlavne oči a tvár
ó áno, oči sú vzrušujúce, pozri sa mi do nich a budeš tvrdý bože
Je to nieco ako moja košela na žene .... _-----_
keby hodila nevinny kukuc do fotaku od mobilu zajebana po usi od oleja ale vie ze v rukach ma na dva kokoty zodranu spojku, bude to mat u mna urcite vacsiu umelecku aj eroticku hodnotu
ale v prvom rade potrebujem aby otvorila hubu a niečo povedal, vtedy viem ktorá bije..............filip
aj prsia
anóó hlavne že si da lstehná
PREČO?