nemam rad vojny - ale keby som mal vybrat, tak Nemci, lebo podla toho ako s nimi komunikujem a robim (v praci jednej a predtym druhej) sa mi zdaju dost disciplinovani a odhodlani (taki jemne ako stroje), kdezto francuzi (kokso hlavne po nedavnej navsteve Pariza) lenivi a bohemski
@antifunebracka No a? Nebodaj pochybuješ že Slovensko premôže slabé USA?!
Však mi máme 20 vojakov, teda.... teda 20 milionov, lebo každý vojak je tak silný, že sa ráta za milion, USA má atomové bomby, slovensko nie, ale už sa na nich začne pracovať v blízkej buducnosti tak 800-900 rokov...
USA nemaju šancu! A ani ju nikdy nemali! Na takých schopných slovákov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
takže asi toľko k tomu
a inak jednoducho nemcuri to stale maju ako nejake zadne vrata proste, im tato uloha celosvetoveho vladcu akosi prischla
V prvom komente som písal nech sem nepíse žiadne USA ani Rusko, že sa jedná o Franc a German, ale hľa!
Však mi máme 20 vojakov, teda.... teda 20 milionov, lebo každý vojak je tak silný, že sa ráta za milion, USA má atomové bomby, slovensko nie, ale už sa na nich začne pracovať v blízkej buducnosti tak 800-900 rokov...
USA nemaju šancu! A ani ju nikdy nemali! Na takých schopných slovákov...
To sa ani porovnať nedá..