podla mna su vsetky krasne ,ale ja ich tiez viem strasne vela ,.a zopar vam ich napisem sem
Keby moje srdce vedelo rozpravat,rozpravalo by iba o tebe ,keby vedelo kracat utekalo by za tebou ,no ono vie iba bit a preto bije iba pre teba .....
Moje srdce ticho spalo ,kym ta nepoznalo ,ale teraz nespi len na teba mysli
Smutna je obloha,smutny je les preco nase stretnutie nie je uz dnes ?Krasny bol den ,ked vtaci spievali a éste krajsi ked sme sa my dvaja spoznali
je noc tma ja nespim ,a na teba myslim ,kde si s kym si ,co robis a ci na mna myslis ,ale viem ,ze toto nerobis aj tak ti prajem krasne snicky ....
Milovat neznamena byt blizko seba a mat rad ,ale byt daleko a nesklamat
Milovat znamena trpiet,tuzit a predstierat.Trpiet pre niekoho kto nas nemiluje ,tuzit po niekom kto nikdy nebude nas ,a predstierat smiech ked srdce krvaca
Zivot je boj a vacsinou boj cloveka so sebou samym
Ked si sa narodila anjeli zacali oslavovat a oslavuju doteraz pretoze vedia ,ze aspon jeden z nich sa dostal na zem
aaaa este strasne moc dalsich len sa mi to nechce pisat DDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
joj, všetky na jedno kopyto..
Ponúknuť priateľstvo tomu, kto chce lásku je ako ponúknuť chleba tomu, kto umiera smädom...
Láska v minulosti je jen vzpomínka, láska v budoucnosti je jen očekávání, skutečná láska žije prostě v přítomnosti.(Buddha Šákjamuni)
Díky vhodné partnerce poroste síla tvé aktivity. (Marpa)
Keby moje srdce vedelo rozpravat,rozpravalo by iba o tebe ,keby vedelo kracat utekalo by za tebou ,no ono vie iba bit a preto bije iba pre teba .....
Moje srdce ticho spalo ,kym ta nepoznalo ,ale teraz nespi len na teba mysli
Smutna je obloha,smutny je les preco nase stretnutie nie je uz dnes ?Krasny bol den ,ked vtaci spievali a éste krajsi ked sme sa my dvaja spoznali
je noc tma ja nespim ,a na teba myslim ,kde si s kym si ,co robis a ci na mna myslis ,ale viem ,ze toto nerobis aj tak ti prajem krasne snicky ....
Milovat neznamena byt blizko seba a mat rad ,ale byt daleko a nesklamat
Milovat znamena trpiet,tuzit a predstierat.Trpiet pre niekoho kto nas nemiluje ,tuzit po niekom kto nikdy nebude nas ,a predstierat smiech ked srdce krvaca
Zivot je boj a vacsinou boj cloveka so sebou samym
Ked si sa narodila anjeli zacali oslavovat a oslavuju doteraz pretoze vedia ,ze aspon jeden z nich sa dostal na zem
aaaa este strasne moc dalsich len sa mi to nechce pisat DDDDD