niekým s úplne odlišnou povahou a psychikou ako mám ja, aby som pochopila, ako iní ľudia vnímajú bežné situácie, ktoré je pre mňa ťažké prekonať. Po návrate do mňa, by som to potom musela vedieť aj ja, ha
na jeden deň by som chcela byť jednou s tých, ktorým stačí pekne sa usmiať a hneď majú okolo seba 1000 chalanov.... proste by som chcela vedieť, aké to je...
@dievcatko13 Ale ty si písala "na jeden deň by som chcela byť jednou s tých, ktorým stačí pekne sa usmiať a hneď majú okolo seba 1000 chalanov.... proste by som chcela vedieť, aké to je..." a okolo mňa ani pavúk neprejde.
@mariavs hej, lebo zeny sa nepotia a prdia tak, ze to vonia po ruziach a nechapem, preco by chlap nemohol pozerat futbal a pit pivo a co je na tom tak strasne zle, ze to zeny musia spominat ako hroznu zavadu.
Je mi jedno aky chlap, hlavne nech si mozem vyskusat cikanie po stojacky a honenie
chcel by som byť vták - chcel by som zažiť ten pocit pozerať sa na svet zhora, lietať si slobodne kde chcem a kam chcem...cítiť vietor a nechať sa unášať jeho vánkom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a netrep, určite toho prejde okolo teba viacej, než okolo mňa
Je mi jedno aky chlap, hlavne nech si mozem vyskusat cikanie po stojacky a honenie
ale nie... nejakým chlapom! a aby som nespadla do kategorie upotenych, mastnych tak lepšie Tomom Hiddlestonom a vedieť ako dokáže vôbec spať!
kozmonaut
zenou
baletka