Čo myslíte je byť ľavákom alebo pravákom?? Ja v tom nevidím rozdiel - ale som na to hrdý že som ľavák pretože je nás málo. Medzi nás ľavákov patrili napríklad Leonardo da Vinci alebo Charles Chaplin. A nezabúdajte že máme aj svoj deň - je ním 13. august.
ja len pisem lavou ...na tabulu pravou...hadzem pravou,kopem pravou....hmm tak neviem co som ale myslim ze lavacku mam mozno aj silnejsiu len neni taky cit v nej
Evita001 - asi nebola pri zmysloch keď také niečo chcela - keby že to je môj syn tak ide okamžite do druhej školy - a tá učiteľka si už neodučí ani hodinu!!
Blueberry - práve preto ma to tak vytočilo - veď to je ako keby ťa úplne preprogramovali. Takýto ľudia trpia v dospelosti psychickými chorobami a depresiamy ktoré nezvyknú dobre končiť.
ja som tiez lavak a tiez som na to hrdy XD ale to asi vsetci lavaci... teda aspon v dnesnej dobe, dnes uz nie je lava ruka povazovana za ruku diabla a nikto nikoho nepreuca na pravaka ako napr moju mamu. v rodine sme az 4 lavaci, takze u nas doma su lavaci vacsina. XD ja robim lavou rukou vsetko, zemiaky neskrabem, mama nozikom. blbo sa mi striha lebo noznice su jebnute. XD
lavaci su kvoli tomu, ze ziju v pravackej spolocnosti a vsetko maju teda orientovane skor napravo, ovela kreativnejsi a casto aj inteligentnejsi. su menej zavisli na lavej ruke ako pravaci na lavej.
Ja viem písať oboma rukami. Raz sa mi snívalo, že som si zlomila pravú ruku a že som si nemohla v škole písať poznámky. Ráno som sa zobudila vystresovaná a naučila som sa písať ľavou rukou...
k teme preucovana malych deti na pravu ruku z lavej je to velmi nebezmečne lebo lavak pouziva pravu hemisferu a pravak lavu no a ked preucite to chuda na pravu ruku tak potom zblbne lebo zrazu prejde na lavu hemisferu,, cely zakrok je skoro ako operacia..
sestrin spoluziak bol lavak a preucili ho na pravu a potom zacal koktat a totalne zblbol
ja som lavak maximalne ak tak obojrucna osoba lebo vela veci viem robit aj lavou aj pravou ako napr mys pri pocitaci
ja som síce praváčka, ale keď sedím na bicykli a mám ho riadiť jednou rukou, tak jedine ľavou keď som skúšala pravou, skoro som sa zabila, a ľavou je to bez najmenších problémov...a každý sa tomu diví, keď ma vidí
Adonais - aby to bolo kompletné tak doplním že aj Michelangelo Buonarroti bol ľavák (dúfam že som mu neskomolil meno) a aj Albert Einstein, Marilyn Monroe, Napoleon Bonaparte.
ja som tiez lavacka a nemenila by som...lavaci su kreativnejsi...aj ked sme vraj viac nachylni na psych. problemy, alkoholizmus...a zomierame skor...ale to wobec newa...teda aspon mne...zatial
ja som zas tak specialne nejak vyvynuta rehooot.... pisem a kreslim lavou , drzim pribor ako lavacka, skrabem zemiaky pravou , hram na gitare pravou , pri rozbehu startujem podla nalady niekedy pravou nohou, niekedy lavou, takze vlastne citim sa ako keby v mensej lavackej vyhode.... vsetko co robim lavou a neviem robit pravou sa da robit lavou bez problemov a vsetko co viem robit pravou, sa vacsinou robi len pravou pretoze lavou je to tazsie fajne mi je juuj a este aj den lavacky oslavovat... ja som asi ta najpravejsia lavacka
Ja som tiez lavacka. Som netusila, ze je nas tak velmo vela Tesi ma to.
Prvej triede ma chcela ucitelka naucit pisat pravou. Podarilo sa jej. Ale ja som tajne doma pisavala lavou. Raz som to uz v skole nevydrzala a ostala som pisat lavou. Od vtedy ovladam pisat pravou aj lavou...
Svagor je prerobeny pravak a poviem vam pise stale ako prvak. Jeho pismo je stale z prvej triedy. Vidiet nasledky blbej ucitelky v prvej triede. Nechapem preco to kedysi bolo zle byt lavakom. Ja som na to hrda... Vsak som vynimocna...
no ja som obojaka pisem lavou aj pravou na tabulu iba lavou, pribor drzim ako lavak, ale vyyhodou obojakosti je napriklad kreslenie, chodim na vytvarnu uz 9 rokov a pritom vyuzivam obe ruky ked kreslim pastelkami alebo stetcami a co sa tyka sympatie, moji naj kamosi su a boli vacsinou lavaci, su omnoho kreativnejsi a vtipnejsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale pre lavakov je napriklad tazsie skrabat zemiaky, ak nemaju lavacku skrabku
Jedina nevyhoda lavaka je ,ze vsetko co napises si aj rrozmazes a nemozes pisat oprety o stenu cez hodiny.
ja som na to hrdy
skrabat zemiaky viem aj pravackou skrabkou
sermovat viem aj jednou aj druhou rukou
pisat viem zial len lavou, ale ja to zvladnem
Mato63 - s tým rozmazaním to bolo najhoršie v najnižších ročníkoch zš - tie atramentové perá - samé machule - hrozné.
Joelina - aspoŇ niečo povzbudzujúce
mys len pravackou. gitara normalne.
hadzem pravou aj lavou. pravou presnejsie
mam silnejsiu asi pravacku
takze skor pravak
lavaci su kvoli tomu, ze ziju v pravackej spolocnosti a vsetko maju teda orientovane skor napravo, ovela kreativnejsi a casto aj inteligentnejsi. su menej zavisli na lavej ruke ako pravaci na lavej.
sestrin spoluziak bol lavak a preucili ho na pravu a potom zacal koktat a totalne zblbol
ja som lavak maximalne ak tak obojrucna osoba lebo vela veci viem robit aj lavou aj pravou ako napr mys pri pocitaci
a lavaci su nahodou zabavny ludia nie?
Demonsdream - tá tema sa asi nemala volať ,,ľavák či pravák,, ale ,,ľavák či hybrid či pravák,,
a všimli ste si? Polovica Simpsonovcov sú ľaváci ha ha ha
Dúfam že aj zo mna niečo bude
-Paul McCartney
Bill Clinton
Nicole Kidmanová
Tom Cruise
Whoopi Goldbergová
Robert Redford,
obert De Niro
Julia Robertsová
A zo slovenskej politiky: Daniel Lipšic a Robert Fico
No ja som pocul, ze lavaci su inteligentnejsi ako pravaci, ja som pravak, ale napr. hokejku alebo motyku drzim naopak, ako lavaci, je to divne
Aaaaa, skoda, ze uz ma dakto predbehol s tym Kurtom Cobainom, hned ma on napadol, ked som videl tuto temu
Prvej triede ma chcela ucitelka naucit pisat pravou. Podarilo sa jej. Ale ja som tajne doma pisavala lavou. Raz som to uz v skole nevydrzala a ostala som pisat lavou. Od vtedy ovladam pisat pravou aj lavou...
Svagor je prerobeny pravak a poviem vam pise stale ako prvak. Jeho pismo je stale z prvej triedy. Vidiet nasledky blbej ucitelky v prvej triede. Nechapem preco to kedysi bolo zle byt lavakom. Ja som na to hrda... Vsak som vynimocna...