No teraz ma 23, takze sa spoznali, ked mal asi 18, vtedy chodil len na teletext, lebo net sme nemali. A zacali si pisat, najprv cez sms a potom aj normalne listy, uz sa aj parkrat stretli a este teraz po 5 rokoch si posielaju aj darceky k meninam a tak
ÁNO, ÁNO! Musím sa pochváliť. Ja si píšem s jedným kamarátom z Čiech a so sesternicou z Ameriky. Neviem prečo si ešte stále píšeme listy, máme aj svoje čísla aj maily aj všetko, ale... listy majú svoje čaro podľa mňa.
kks tak listy jak davno som nepisala....naposledy ked sme boli v druhej triede v skole v prirode a ucitelky ans donutili poslat rodicom domou....aj to som za dva tyzdne len jeden jediny poslala....ja som im radsej uz vtedy volala alebo sms-ky poslala
List naposledy pred dvoma rokmi a potom v stvrtej a pitaej triede v skole prirode (porúbka) tri listy za moj zivot lol.... ale patrilo by sa napisat list len komu....
no mam pekne tucty listov, dokonca si pisem s jednou starsou pani, ktoru vlastne ani nepoznam, ale akosi to tak vyslo, ja listy zboznujem, doslova sa s nimi hrajkam, rekordnych som mala sestnast stran malych, casu je vsak malo teraz, toto je moja oblubena cinnost, ktoru mi daky internet urcite neprekazi, ale cas je velky kazisvet...a ludia tieeez
ja som prave chcela nadviazat na historiu,a poprosila som kamosku,co je v Rakusku,aby mi napisala list...ze od ery mailov,sms a telefonov som uz davno nedostala a nepisala list...
a ako to dopadlo???ona mi napisala,ale ja som jej neodpisala...zase som skoncila pri maily a ICQ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
hej, to máte pravdu, listy už postupne miznú a nahrádzajú ich messengery rôzneho typu...
imho, konečne normálna téma
a ako to dopadlo???ona mi napisala,ale ja som jej neodpisala...zase som skoncila pri maily a ICQ...