Ahojte! Ak sa pohybujete v Bratislave, poznáte ľudí, ktorí užívajú pervitín alebo heroín, alebo máte sami/samé s týmito drogami skúsenosti - pomôžte nám! OZ Odyseus sa snaží zmapovať drogovú scénu v Bratislave. Dotazník nájdete na linku: » docs.goog
prosím Vás, počula som o vašej organizácii a rada by som išla niekoľkokrát do terénu rozdávať injekčné striekačky a prezervatívy. Tieto skúsenosti potom využijem pri písaní mojej bakalárnej práce, ktorá má názov: Subkultúra ľudí, ktorí užívajú drogy. Za informácie Vám vopred ďakujem! Prosím pošlite mi viac informácii na mail:
@creeson dealeri by mali robiť take pak baličky davka + nadobičko a naradičko, za nejaku akciovu cenu to by podľa mňa išlo aj by im klientela dlhšie žila, neumrela by na infekcie a otravu krvi ale až neskôr na rozpadnutie organizmu
@mikki3012 odporúčam dvojmesačný pobyt vo Vrakuni ...nejdem sa hádať, kto tam nežil nevie o čom je reč.
@tunidlo možno zrovna nie 80% (nie som štatistik len som chcela vyjadriť početnú väčšinu) ... taká slušná časť je akurát Vrakuňa-záhrady kde bývajú väčšinou starí ľudia... od Estonskej po Stavbársku cez Medzi jarky to je des nie len vo večerných hodinách kedy by som tade naozaj neodporúčala ísť...
V podstate nepochybujem, že to isté je aj v Petržalke ale Petržalka nemá Pentagon... budovu (alebo skôr smetisko) v ktorom sa zdržuje najväčšia spodina akú Bratislava má a tá sa potom rozlieza po celej Vrakuni... deti sa hrajú v pieskoviskách so striekačkami a podobne... a naozaj si myslím že taká koncentrácia cigánov ako je vo Vrakuni nie je v žiadnej inej časti v BA
No, asi sa rozlieza tak dobre, že to potom vyzerá, že je tam takých väčšina.
Inak, môj kamarát býva v baráku, z ktorého je vidieť na pentagon, je to typ, čo radšej nejde na koncert, lebo by sa tam mohlo stať niečo zlé, ale doma sa nejako nemá čoho báť, takže myslím, že tak hrozné to tam nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
prosím Vás, počula som o vašej organizácii a rada by som išla niekoľkokrát do terénu rozdávať injekčné striekačky a prezervatívy. Tieto skúsenosti potom využijem pri písaní mojej bakalárnej práce, ktorá má názov: Subkultúra ľudí, ktorí užívajú drogy. Za informácie Vám vopred ďakujem! Prosím pošlite mi viac informácii na mail:
tvoja-x@azet.sk
Ale máš pravdu asi by to vyslopali
Inak vrakuna je skurvena diera , nehovorim ze vsetci ludia su tam zli ale je to najhnusnejsia , najfetackejsia hanba BA. Teta veroniwues ma pravdu.
Ale tých krásnych 80% je fakt strašná somarina
Rozmýšľam, či teta Gizka Oňová mala naozaj také šťastie, aby bola v tých 20 percentách, alebo je to stará feťáčka
Pretože zaplatiť napríklad za vzdelanie v Afrike je príliš mainstreamové na to, aby to bolo zaujímavé.
@tunidlo možno zrovna nie 80% (nie som štatistik len som chcela vyjadriť početnú väčšinu) ... taká slušná časť je akurát Vrakuňa-záhrady kde bývajú väčšinou starí ľudia... od Estonskej po Stavbársku cez Medzi jarky to je des nie len vo večerných hodinách kedy by som tade naozaj neodporúčala ísť...
V podstate nepochybujem, že to isté je aj v Petržalke ale Petržalka nemá Pentagon... budovu (alebo skôr smetisko) v ktorom sa zdržuje najväčšia spodina akú Bratislava má a tá sa potom rozlieza po celej Vrakuni... deti sa hrajú v pieskoviskách so striekačkami a podobne... a naozaj si myslím že taká koncentrácia cigánov ako je vo Vrakuni nie je v žiadnej inej časti v BA
No, asi sa rozlieza tak dobre, že to potom vyzerá, že je tam takých väčšina.
Inak, môj kamarát býva v baráku, z ktorého je vidieť na pentagon, je to typ, čo radšej nejde na koncert, lebo by sa tam mohlo stať niečo zlé, ale doma sa nejako nemá čoho báť, takže myslím, že tak hrozné to tam nie je