@1 hej? lenze 2. moznost neni ze nemam, ale ze na niektore veci este nemam...pochybujem ze ty sa vyznas do vsetkych veci tak, aby si mal na kazdu nazor
keď vidím všetkých tých premúdrelých ľudí, ktorí v skutočnosti danej tematike rozumejú hovno (mimochodom, špecialitka slovenského národa), hneď ma tá snaha o univerzálnu premúdrelosť prechádza... preto keď si nie som istý, radšej sa nechám poučiť niekym, kto do toho skutočne vidí a podľa toho si spravím názor
3@ Co je to za blbost kazdy musi mat nazor aj ked o niecom nic nevie(takzvane: sa do nej nerozumie). (okrem toho ak nevie ze to nieco existuje) ale pochybujme ze by tato anketa bola tak sformulovana lebo inac by nemala zmysel.
11@ Si uvedom ze mat nazor a presadzovat ten nazor je rozdielna vec. A ked sa niekym "mudrejsim poucis" tak tomu sa hovori pozmenenie nazora (ak sa nechas poucit) a nie "zrazu" vytvorenie.
kazdy ma svoj nazor na nieco...niektory sa niekedy nechaju ovplyvnit miestom,ludmi atd...ale vacsinou si clovek svoj nazor na vec urobi sam..
priklad... si niekde v meste na kave a treba ti ist na zachod ale kamoska ti povie ze naco, nechod...tak ostanes sediet a nalozis si poctivo, alebo das na svoj organizmus a poletis na ten zachod? Asi ta druha moznost je pravdepodobnejsia... Aj tu uz vidis ze mas vlastny nazor na vec...
Ja neviem ale... keď mi niekto povie napr. "Aký máš názor na moje nové tričko?" a ja som to tričko ešte stále nevidela a nemám ani poňatia ako vyzerá, netuším aký názor naň už len môžem mať...
Ale že ja to väčšinou v podobných prípadoch takto vidím, aj keď som už daný predmet videl a môj názor by bol asi v konkrétnom prípade obsahoval všehovšudy vetu "Je to tričko"
vvela nazorovo nepovazujem vlastnymi, lebo su tak ovplyvnene inymi skutocnostami, ze sa mi zda, ze je to len ich prerozpravanie a len tvarenie sa tomu, ze rozumie a ze si dokaze vytvorit vlastny nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
môže to byť aj tak aj tak
keď vidím všetkých tých premúdrelých ľudí, ktorí v skutočnosti danej tematike rozumejú hovno (mimochodom, špecialitka slovenského národa), hneď ma tá snaha o univerzálnu premúdrelosť prechádza... preto keď si nie som istý, radšej sa nechám poučiť niekym, kto do toho skutočne vidí a podľa toho si spravím názor
Človek niekoho opraví a už mu musí odkväciavať vták ...
Jerry, tebe by odkväcol, keby si aspoň prijal, že si napísal hovadinu?
@wampirekiss - áno
Samozrejme, ja predsa ani nikomu netvrdím, že ten mnou napísaný tvar je gramaticky správny
Chlape, preboha, veď o to ide
Vieš, kto konkrétne začal ako prvý bližšie rozoberať prípustnosť rôznych tvarov toho slova?
Môj názor je, že 2+2 je 5 a komu sa nepáči, ten sa môže aj posrať
-> v ktorom z tychto slov nie je chyba ? 8)
Ale kde, to práveže vtedy, keď mi to tvrdiť nebudeš!
Takže rýchlo do toho, aby si rýchlo utlmila túto anatomickú anomáliu
No tak v slovách kostolná a mokrý chyba nebude
Ak si odmyslíme diakritiku tak je slovo mokrý (mokry) gramaticky správne ...
11@ Si uvedom ze mat nazor a presadzovat ten nazor je rozdielna vec. A ked sa niekym "mudrejsim poucis" tak tomu sa hovori pozmenenie nazora (ak sa nechas poucit) a nie "zrazu" vytvorenie.
Mečiar žiadal od Sme opravu názorA...
ale ja som vzdy pisal u v odobnych slovach...tak ja davam u a je mi secko jedno...
priklad... si niekde v meste na kave a treba ti ist na zachod ale kamoska ti povie ze naco, nechod...tak ostanes sediet a nalozis si poctivo, alebo das na svoj organizmus a poletis na ten zachod? Asi ta druha moznost je pravdepodobnejsia... Aj tu uz vidis ze mas vlastny nazor na vec...
Ale že ja to väčšinou v podobných prípadoch takto vidím, aj keď som už daný predmet videl a môj názor by bol asi v konkrétnom prípade obsahoval všehovšudy vetu "Je to tričko"