mám pocit, že ich majú strašne moc veľa na to ako večne plačú, že z hrozne mála musia žiť, žobračiť kvôli mne... ale našťastie ma už vydedili, ale aj tak furt plačú, že je to málo...
Druhá vec je, že zrejme máš okolo seba najmä ľudí zo strednej vrstvy a nie každý je stredná vrstva, má dostatok a značne menšie problémy s hľadaním práce.
Tretia vec je, že sa mohlo stať, že si do kontextu nezarátal vážnejší výdaj typu hypotéka, mladým ľuďom sa často ľahko utráca na chobotiny, aby potom s prekvapením zistili, že peniaze vlastne nemajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
občas mám chuť sa hodiť o zem a plakať, ale zvládame to, no
ale ako nasa 5-clenna rodina nie.
Druhá vec je, že zrejme máš okolo seba najmä ľudí zo strednej vrstvy a nie každý je stredná vrstva, má dostatok a značne menšie problémy s hľadaním práce.
Tretia vec je, že sa mohlo stať, že si do kontextu nezarátal vážnejší výdaj typu hypotéka, mladým ľuďom sa často ľahko utráca na chobotiny, aby potom s prekvapením zistili, že peniaze vlastne nemajú.