milujem ich, mam ich polepene po diari, dokonca som jeden cas mala samostatny zapisnik kam som si ich zapisovala + vela si ich pamatam a na mnoho zivotnych situacii mi v hlave doslova vyskakuju rozne citaty. vazne
@stenatko to ešte nepoznáš jednu moju kamošku, tá si dáva na nástenku citáty o koňoch, a keďže tých citátov nie je až tak veľa, každý druhý deň sa tam opakujú
zobrazíš si stránku, kde máš newsy, nájdeš si tam tú svoju milovanú, a na úrovni mena, na pravej strane, keď dáš myš, zobrazí sa ti tam taká šípočka klikneš, rozbalíš, vyberieš si vhodnú možnosť
je tam toho viacej, buď skryješ iba ten príspevok, alebo, ak to ide cez aplikáciu, dá sa skryť všetky príspevky (od všetkých ľudí), ktoré vygeneruje tá aplikácia
prípadne tam je ešte unsubscribe from status updates by xyz
@jerometoucanrainbow áno, pokiaľ to nie sú citáty typu "Aj keď ti život bude chcieť vziať tvoj posledný dych, ty sa zhlboka nadýchni a splň si ním svoj cieľ..." To keď vidím, tak sa mi nožík vo vrecku otvára.
Podľa mňa majú niečo do seba. Ale ako tu bolo spomenuté nepáči sa mi keď si ich dávajú ľudia aby tým ukázali svoju inteligenciu. Pričom opak je pravdou (nie doslova).
Keď si to dá nejaké 15-ročné dievča pričom možno ani nechápe pointe.
Tie vtipné hlášky zo seriálov, filmov, relácií plus nejaké sarkastické citáty..to zvládam, to ma baví...Ale z tých patetických, presladených a otrepaných slovných spojení mi je zle...
Bohužiaľ, moja sesternica patrí k ľuďom, ktorých záľubou je dávať si NIEKOĽKOKRÁT do dňa niečo podobné do statusu...Minule som jej to počítala, za HODINU si dala 23 statusov s citátmi...No a nepoblinkaj sa potom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mám spolužiačku, ktorá si každý deň vyvesí na nástenku inú klišoidnú pičovinu. Otvára sa mi nožík z toho vo vrecku.
ale zopár by sa našlo, ktoré by som si aj ja dala do statusu ale neobťažujem tých svojich "pár" friendov, a keď tak, mám to v profile
aplikácie ako "citát na každý deň" ti musia robiť nesmiernu radosť
na to pomáha "hide all by ...... "
@luc.ka To sa kde... ? Nastavuje? Si bohyňa! ZA toto ťa budem uctievať!
zobrazíš si stránku, kde máš newsy, nájdeš si tam tú svoju milovanú, a na úrovni mena, na pravej strane, keď dáš myš, zobrazí sa ti tam taká šípočka klikneš, rozbalíš, vyberieš si vhodnú možnosť
je tam toho viacej, buď skryješ iba ten príspevok, alebo, ak to ide cez aplikáciu, dá sa skryť všetky príspevky (od všetkých ľudí), ktoré vygeneruje tá aplikácia
prípadne tam je ešte unsubscribe from status updates by xyz
Hneď mám krajší deň
Tralalala
Keď si to dá nejaké 15-ročné dievča pričom možno ani nechápe pointe.
Bohužiaľ, moja sesternica patrí k ľuďom, ktorých záľubou je dávať si NIEKOĽKOKRÁT do dňa niečo podobné do statusu...Minule som jej to počítala, za HODINU si dala 23 statusov s citátmi...No a nepoblinkaj sa potom...