Kolko ludí je pre a kolko proti? Lebo mne sa zdá že polovica sveta by bola schopná položiť život za to, aby boli USA prvý, a druhá polovica by bola schopná spraviť to isté len preto, aby USA zbankrotovalo, skolabovalo....
Neriešim, nedá sa povedať, či mám USA rada alebo nie, nemám k tomu žiaden vzťah...
Ale ten štát ako taký ma neláka, na svete je množstvo miest, ktoré by som videla radšej, ako USA. Ale, samozrejme, aj tam je množstvo zaujímavých miest, kam by som sa rada išla pozrieť
@yosef priateľu, s dovolením, Váš názor je irelevantný, nakoľko nikto z nás, predpokladám, nemá trvalý pobyt v žiadnej krajine v Afrike, ani v krajinách Blízkeho východu. Bol by ste taký láskavý, a mohli by ste mi vysvetliť význam Vašej oduševnenej reakcie?
@dokonalygentleman Význam mojej oduševnenej reakcii asi ani nie je, možno len jeden. Poukázať na to, že občania Slovenskej republiky sú ochotní prizerať sa imperiálnej politike USA a bez mrvu oka priznať že toto vraždenie je im u prdele. Ľudia sa asi stále radia podľa porekadiel "Nehas, čo ťa nepáli" alebo "Čo oči nevidia, to srdce necíti".
@nietimekki že si zrovna napiču kapely trafil, Madball a pár ďalších macho kapiel bez presahu jednak podporujú a glorifikujú amerických vojakov na zahraničných misiách a čo sa týka trebárs First Bloodu tak tí sú zas k politike US aj Izraela velice kritickí ale zas narážajú na tú tvoju "toleranciu" (rozdával by som btw facky okovanou rukavicou keď niekto povie že tolerancia ale nepovie že koho a čoho), napríklad keď som ich minule videl v KE tak spevák mal toto oblečené:
okrem toho sú to vegáni ktorí by podľa teba mali pomrieť vždy mi skrátka prišlo ujebané počúvať kapely ktoré by si o mne mysleli že som prikokot alebo by mi rovno rozbili hubu za mnou prezentované názory a postoje
@nietimekki no, viď posledný odstavec @52 ,tam som zhrnul čo mi na tom presne príde divné ale šak inak kľudne počúvaj aj podporuj, len potom v inej téme neviem prečo paradoxne píšeš že by takí ľudia mali zomreť
Mne sa napr. Paci stat Connecticut,je to take staroanglicke stylove a naracali sa tam Gilmorky...teda vyzera to tak...o a narodul a zil tam Mark Twain a tam sa odohrali vsetky doberodruzstva Hucklberryho Finna.
Ak ťa v USA označia za teroristu, nemáš právo na obhajcu, odpracú ťa na neznáme miesto... to je fašizmus.
Ľudia tam žerú tony liekov, sú z toho prepnutí...o tom je ich kinematografia. Zo závislosti na lieky sa prežierajú, z toho je ich obezita. O ich zahraničnej expanzívnej politike sa mi nechce vyjadrovať. Chorá krajina... pripomína staroveký Rím v čase najväčšieho úpadku
tak nemozem predsa neznasat cely stat len preto ze tam su nejaky kkti co nicia svet ... obycajny ludia s tym nic nemaju a ze su vymeteny tak to je vizitka tych co im vladnu ale tak uz to je pomaly na celom svete uz ani tu ludia nerozmyslaju pomaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a aj si myslim, ze su hlupejsi
ale nehejtujem usa ako vacsina ludi
USA milujem
mám tam aj spolužiaka, ktorý tam išiel za mamou a každý deň si z brigády odnesie 110-120 dolárov...pri tom robí nejakú smiešnu prácu...
A všetci Američania, ktorých som zatiaľ stretla boli hrozne milí
Ale ten štát ako taký ma neláka, na svete je množstvo miest, ktoré by som videla radšej, ako USA. Ale, samozrejme, aj tam je množstvo zaujímavých miest, kam by som sa rada išla pozrieť
Čo znamená, že sú hlúpejší/hlúpi?
Podľa testov 15ročných v čítaní a matematike sú na tom veľmi podobne, ako celá európa.
» www.time.com/time/interactiv...
ale žiť by som tam asi nechcela.
myslim hlavne ich super znalosti geografie ....pomyliť si Česko a Čečensko je dosť hlupe nemyslíš ?
Tak aj pomýliť si Chorvátsko a Srbsko nie je bohviečo, ale ja dúfam, že na základe toho sa nikde nešíria informácie o tom, akí sú Slováci hlúpi
jasne ale rozdiel čom sa pomyliš ...ked urobiš Česka krajinu teroristov a potom vypisovať na twiter či kde ze ich treba vyzabijať je fakt mudre
okrem toho sú to vegáni ktorí by podľa teba mali pomrieť vždy mi skrátka prišlo ujebané počúvať kapely ktoré by si o mne mysleli že som prikokot alebo by mi rovno rozbili hubu za mnou prezentované názory a postoje
so? hudbu robia dobrú, tak prečo by som ich nepočúval keď sú vegáni a sú proti rasizmu?
@44 ano
Ak ťa v USA označia za teroristu, nemáš právo na obhajcu, odpracú ťa na neznáme miesto... to je fašizmus.
Ľudia tam žerú tony liekov, sú z toho prepnutí...o tom je ich kinematografia. Zo závislosti na lieky sa prežierajú, z toho je ich obezita. O ich zahraničnej expanzívnej politike sa mi nechce vyjadrovať. Chorá krajina... pripomína staroveký Rím v čase najväčšieho úpadku
YEAH 'MURICA!