Mávam sny, v ktorých som inou osobou. V ktorých nielenže vyzerám ako iná osoba, ale aj premýšľam ako iná osoba. Neviem to vysvetliť... Proste som niekým úplne iným.
nie, ale skôr naopak
keď vidím fotku kde som ja, tak si viem spomenúť aká bola tá situácia z môjho pohľadu (doslova), aj keď som bola vtedy napr strašne malá a teoreticky by som si to nemala pamätať vôbec..
Ano. Hlavne tie najviac emotivne. Ci uzpozitivne alebo negativne. Vtedy sa vidim aj cele okolie ako kamera, dajme tomu. A sny tiez mavam casto take ako ked sledujem film kde hram ja
@Salora Proste smomenies si na nieco z mynulosti ale pri tom vidis samu seba ako keby sa ne teba niekto pozeral. Proste nevidis to z pohladu svojich oci ale z niekoho ineho. Mozno to nie je ani spomienka ale sen, ale si si ista ze sa ta situacia stala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
keď vidím fotku kde som ja, tak si viem spomenúť aká bola tá situácia z môjho pohľadu (doslova), aj keď som bola vtedy napr strašne malá a teoreticky by som si to nemala pamätať vôbec..