Posledny rok na gympli je tu a ja som stale neprisla na to kam ist dalej na vš
Bavi ma kreslenie a umenie, v skutocnosti by som. s tym aj chcela robit. Ale zas co studovat tym smerom, aby to malo uplatnenie?
znacka- matika,fyzika,chemia = NiE
(som - in
Na fakulte architektúry nie je toľko matematiky zasa, tam to je hlavne zamerané na umelecké veci, myslím, že len v Brne sú prijiímačky aj s matiky a v Bratislave ani v Košiciach nie.
Čiže si myslím, že s tou trochou matiky by si si mohla poradiť (aj keď neviem ako veľmi to je s ňou zlé).
Na tej fakulte si už vyberieš čo chceš môžeš skúsiť napríklad interiérový dizajn.
Alee prijímačky sú už v januári takže to by si sa musela rozhodnúť rýchlo a pripraviť sa na to
študuj hocičo, len si nevyberaj príliš ťažkú školu, aby si mala čas popri nej aj kedy chodiť flámovať poprípade zarábať drobné na niečo pekné do budúcna... čím skôr sa chyť do nejakej práce, brigády a výpomoc, umenie nepotrebuješ študovať, na to ti treba len talent, poprípade drobné, ako som už spomenul
@laurikaaa citim v tvojej vete ironiu ale... hej, je somarina studovat nieco co ta nebavi len pre to aby si mal super uplatnenie a vysoky plat...
sice niekto ma mozno ine hodnoty a peniaze zohravaju v jeho zivote dolezitu ulohu...ale ja to vidim takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neboj sa, tu ti každý poradí že máš študovať to čo ťa baví aj keď to nemá význam v 95 %
uplatni ako matka, roď deti
Čiže si myslím, že s tou trochou matiky by si si mohla poradiť (aj keď neviem ako veľmi to je s ňou zlé).
Na tej fakulte si už vyberieš čo chceš môžeš skúsiť napríklad interiérový dizajn.
Alee prijímačky sú už v januári takže to by si sa musela rozhodnúť rýchlo a pripraviť sa na to
sice niekto ma mozno ine hodnoty a peniaze zohravaju v jeho zivote dolezitu ulohu...ale ja to vidim takto