alergicky ...no tak by som to presne nenazyvala...ale su ludia (neviem ci nie nahodou iba zeny ) ktory proste mat sex nemozu ...jednoducho tesne pred sexom sa tak vagina zúži, ze jednoducho do nej nic nevnikne...ale zeby to bola alergia tak to pochybujem..asi hovorim o niecom inom
@sula nemám rád keď niekto hovorí že sa niečo nedá.
nedá sa len vtedy keď si to človek myslí. Chudnutie, priberanie, podnikanie, pripravenie sa na sex - to všetko sa začína a končí v hlave. Všetko je o psychike , ak je stiahnutie vaginálneho svalstva nekontrolované a extrémne, je to choroba, resp. vada. Ale takých je možno 0,1% z populácie.
Ak ho žena miluje, tak sa uvoľní a nemôže byť problém.
Je to hnusné, to má slúžiť JEDINE na rozmnožovanie a nie komerciu a z nej následné duševné poruchy malých deciek (akože že trtkajú). Je to zvrátené, čo niektorí v tejto dobe vymysleli.
@janu Asexuál je ten čo nechce a ani ho to neláka a ani nič (proste tí vymierajúci normálni v dnešnej zvrátenej dobe) a frigídni sú tí, čo ich to bolí alebo tak.
@depropex Naozaj to je, čo povedala, ale už neviem ako sa to presne volá.
@sula A nie je na tom nič smutné, taká ženská je jedine rada, že ju nebude znevažovať nejaký magor.
@janu No, len asexualita je taký stav, ako homoši, ale nie akurát psychický, lebo tam by som zas zaradila skôr nejaké traumy po znásilneniach a tak a frigidita je skôr z tej fyzickej stránky. Tak ja to rozdeľujem na tri kategórie, asi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
(ako ja alergicka na babku
UKRADOL SOM TI TVOJ SVIETIACI COKOLADOVY VIBRATOR
v takom prípade seriem na nich...filip
pomáha len uvoľnenie, psychický pokoj
@nessinko
nedá sa len vtedy keď si to človek myslí. Chudnutie, priberanie, podnikanie, pripravenie sa na sex - to všetko sa začína a končí v hlave. Všetko je o psychike , ak je stiahnutie vaginálneho svalstva nekontrolované a extrémne, je to choroba, resp. vada. Ale takých je možno 0,1% z populácie.
Ak ho žena miluje, tak sa uvoľní a nemôže byť problém.
*klania sa udivujucemu davu*
@depropex Naozaj to je, čo povedala, ale už neviem ako sa to presne volá.
@sula A nie je na tom nič smutné, taká ženská je jedine rada, že ju nebude znevažovať nejaký magor.
Zas debilná kokotná a pripečená otázka, ktorá postráda logiku a vtip!