Aké ťažké je sa stať inteligentným tvorom. Aké nebezpečné je mať myseľ akú má človek, ktorá je len na pokraji vývoja. Aké ťažké je si priznať že sa mýlim. Aké ťažké je si zobrať príklad z minulosti a všimnúť si temnotu cestou osvietenia. Ako teda myslieť
to chce blog, inač nechapem čo riešiš. Chceš povedt že sme primitívny ľudia zatiaľ čo s porovnaním s minulosťou sme sa riadne vyvinuli ale zase si myslíš že v budúcnosti sa nám budú smiať. Čiže nechápem zmysel prečo by som to mal riešiť, som taký aký som, nemusím sa stať robotom s počítačom v hlave. A myslím že ideme cestou osvietenia až príliš čiže mi to až vadí. (nenávidím ak musí byť na všetko odpoveď)
Ale to je predsa len dobré, ak sa nám raz budú smiať... resp. možno len trochu krútiť hlavami. Keby nie, znamenalo by to, že vlastne ani veľmi nepokročili. Alebo že pokročili až tak, že im ani nepadne riešiť fakt, že kedysi ľudia uvažovali iným spôsobom, pretože im to príde samozrejmé a nehodné posmechu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov