Ale je to zložitý každodenný celoživotný proces. Ale Boh mi je inšpirátorom, vzorom. Takže pokiaľ si od neho beriem príklad a prosím o silu tak sa nestratím. :letim:
nikdy nie som dobrý, vždy treba niečo zlepšovať... len netuším, či niekedy v živote dosiahnem takú úroveň, kedy si budem môcť povedať, že som dobrý... skôr nie
@asceticjunkie Naučil som sa správne myslieť, chápať jeho prikázania, prijal som to ako niečo čo mi priebeh života dopĺňa o niečo čo sa zdá najprv zložité, no potom som zistil, že nie je nesprávne mať v živote akési hranice, ktoré mi určujú čo je správne a čo nie. @8 :letim:
Ja sa snazim byt,hoci nie stale sa mi to dari, ale myslim si ze ludia okolo co tak pozorujem kazdy hovori ze sa snazi byt dobry, ale ja to vidim tak ze, ludia si vyberaju kedy im to vyhovuje vtedy su dobry a inac su stale zly, samozrejme neplati to pre vsetkych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nech povedia ini.
@n jo si. nepochybne