nato ako som prchá a keď mám nervy ničím všetko na čom záleží ako dnes.. a potom sa ospravedlňujem a ospravedlňujem
a ešte myslím na spoustu iných vecí akože Guns n Roses nie je to čo bývalo, že v endeĺu je mikuláš, že zajtra idme nakupovať darčeky na Vianoce, nie nedrbe ale cez týždeń nestíham a iná sobota neni voľná
ja prave myslim na buduci stvrtok kedy pojdeme do presova hrat ftbal proti presovskym dievcatam...a kedze som sa dneska dozvedela ze mame aj sancu vyhrat som stastna jak blcha
Tú oficiálnu na tému Gejša - krása, remeslo a umenie v jednom
a tou sa momentálne zaoberám a ide ma z toho poraziť
Ešte robím jednu tak pomimo, ale tá asi nepôjde oficiálne. Aj keď by som bola rada, lebo tá ma baví, ale jedna holka už tú tému má. Nemôžem ju sem napísať, lebo by si to náhodou všimla a bolo by zle
Ako zajtra budem makať na 750 slovnej eseji z anglického dejepisu o francúzskej revolúcii. A ešte že budem musieť v ten istý deň napísať návrh na SOČku.
A že toho týpka v buse tretíkrát nestretnem. Škoda.
@h8u ja so spoluziackou sme sa z neviem akeho dovodu rohodli pre biolu =D a nejak sme si nevedeli vybrat temu;robime to prvy rok, netusili sme ako to ma vyzerat, tak sme to nechali na ucitelku. A dopadlo to tak ze.. ale pockaj, napisem ti to do TSky=D
teraz???? na postel, n vankus, uz si laham do postele uz zatvaram oci uz spim... tak nato a terz sa otocim co nevisím??? MOJU POSTEL stal sa zazrak idem si lahnut zviem oci a uz spim a sakr budem musiet vypnut komp najprv....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A momentálne sa radšej snažím nemyslieť, lebo čoskoro budem mimoriadne rozhodená.
a ešte myslím na spoustu iných vecí akože Guns n Roses nie je to čo bývalo, že v endeĺu je mikuláš, že zajtra idme nakupovať darčeky na Vianoce, nie nedrbe ale cez týždeń nestíham a iná sobota neni voľná
Tú oficiálnu na tému Gejša - krása, remeslo a umenie v jednom
a tou sa momentálne zaoberám a ide ma z toho poraziť
Ešte robím jednu tak pomimo, ale tá asi nepôjde oficiálne. Aj keď by som bola rada, lebo tá ma baví, ale jedna holka už tú tému má. Nemôžem ju sem napísať, lebo by si to náhodou všimla a bolo by zle
Ty o čom píšeš?
A že toho týpka v buse tretíkrát nestretnem. Škoda.
mate krasne myslienkove pochody