Len tak som surfovala po nete a tam som našla že tradičné Slovenské nadávky. Ukážka: drbohlav, prašina, krepáň, galgan, kulifaj, gaťkár, pačmaga, prepiduša, čuridlo, nemrdal, vitririť, ,oštinoha, trtkoš, odkundes, hovniak, mrdofúz, .. xD
Ja som tiež takto hľadala spisovné nadávky a našla som aj neokrôchanec , zaujímalo by ma z čoho mohlo vzniknúť to Ale strašne sa mi páčia tieto výrazy že ty gaťkár
trtkoš a hovniak používam celkovo som už viac krát dostala vynadané že nadávam moc a že sa to nesluší (hlavne vonku keď je niekto otravný viem byť dosť nepríjemná). takže za mňa hej no
hej jedného nadriadeného voláme v práci že hniliak vždy keď ide okolo a povieme mu že treba niečo vybaviť lebo sa bez toho už nedá pracovať tak to urobí buď len na 30% alebo vôbec a mávne rukou proste hniliak strašne sa smejem keď mu tak kolega hovorí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak hej, nadávam prakticky denne, škoda že nie týmito írečitými výrazmi
a aj veľa z nich používam