...mierne pesimistická diskusia ale akým spôsobom by ste nechceli umrieť? ktorú smrť považujete za najtrapnejšiu? ja rozhodne smrť Vincenta Vegu v Pulp Fiction....
Raz pre potreby slohu na SJ cital na internete statistiky pricin smrti, nasiel som, ze 1 clovek zo 100 milionov umrie samovznietenim - bez zjavnej vonkajsej priciny zacne horiet Neviem, ci je to "trapne", ale nechcel by som.
Určite nie na nejakú bolestivú pomaly týrajúcu chorobu... ani zdlhavým systematickým mučením a rozhodne ani napichnutím na kôl. Pravdepodobne by ma nepotešilo byť roztrhaná svorkou hladných divých psov či zjedená zaživa kanibalmi. Netúžim zomrieť ani v plynovej komore a na elektrickom kresle.
Ani utopením. Je to neopísateľne hnusný pocit, nedokázať sa nadýchnuť, hoci po tom túžiš viac než po hocičom inom.
xeno, o tom bola venovaná aj jedna časť aktoch x, a na konci spálený muž v takom špeciálnom zariadení vraví: Nemáš cigaru?
trápna smrť...trochu divné spojenie, alebo aj trápne, akosi to k sebe nejde, no ale nevadí, ja by som nechcela zomrieť pomalým spôsobom, choroba...dlhé pobyty v nemocnici...nie, pretože to vplýva na psychiku, radšej chcem rýchlu skorú smrť sfleku a sama...pretože každý umiera sám
Este zatial nie som na tom tak zle aby som rozmylala ako chcem zomriet.
No ale urcite nie samovrazdou, lebo tym zranis vsetkych ludi ktori ta maju radi ovela viac ako keby si zomrel pri autonehode. Zacnu si vycitat, ci to nebolo kvoli nim. A to by som nikdy nechcela.
A taktiez nechcem aby to bolelo, ale to ani nikto.
Ja by som chcela umrieť v spánku pretože ani nebudeš vedieť keby si umrel alebo na nedostatok kyslíka... nemyslím také že v kobke v zemi za živa... Proste... vraj je to, akoby človek zaspával... Ale to je príliš pesimistická téma, netreba sa tým zaoberať teraz... A vlastne, nemalo by sa tým zaoberať nikdy...
36, ten citat mal ale trosku iny vyznam ktory si nepochopil ide o to, že tento citat odcudzuje strach zo smrti, a nie smrt samotnu,, ale tak ked si to tak nepochopil e to smutne,
citat bol mysleny takto: ludia sa boja smrti ale sa mi nevedia čo je to vlastne život , ak sa človek neboji žit nemal by sa ani bat smrti
a čo sa tyka teba už v tej vete je ohromny rozpor na ktory som naražal: NIKDY neumireame ... pokym si ludia na nas pamataju, a ked si pametat nebudu alebo ak zomru, straca sa vyznam slova Nikdy ktory si použil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mal taky fetiš že mu robilo dobre ked ho neikto skrtil a pri masturbacii sa obesil o dvere
je to zabava
Ani utopením. Je to neopísateľne hnusný pocit, nedokázať sa nadýchnuť, hoci po tom túžiš viac než po hocičom inom.
Ale som sa rozpísala
ale rozhodne by som nechcela zhoriet...alebo byt niecim zozrata
trápna smrť...trochu divné spojenie, alebo aj trápne, akosi to k sebe nejde, no ale nevadí, ja by som nechcela zomrieť pomalým spôsobom, choroba...dlhé pobyty v nemocnici...nie, pretože to vplýva na psychiku, radšej chcem rýchlu skorú smrť sfleku a sama...pretože každý umiera sám
No ale urcite nie samovrazdou, lebo tym zranis vsetkych ludi ktori ta maju radi ovela viac ako keby si zomrel pri autonehode. Zacnu si vycitat, ci to nebolo kvoli nim. A to by som nikdy nechcela.
A taktiez nechcem aby to bolelo, ale to ani nikto.
niesom samovrah.. !! a zomriet sa mi este nechce
A co, sa zapojim: ja neumriem
tak t je už fakt že trapna smrt
A ked ide o smrt tak to je len fiktivne
No a ak to nevies tak potom ako vies ci to je sprostost?
citat bol mysleny takto: ludia sa boja smrti ale sa mi nevedia čo je to vlastne život , ak sa človek neboji žit nemal by sa ani bat smrti
a čo sa tyka teba už v tej vete je ohromny rozpor na ktory som naražal: NIKDY neumireame ... pokym si ludia na nas pamataju, a ked si pametat nebudu alebo ak zomru, straca sa vyznam slova Nikdy ktory si použil.
He did not know how to use the GPS.
» www.darwinawards.com/darwin/darwin20...
a hneď za tým tá nemocnica s hadičkami a trubičkami po celom tele.