mňa teší celý môj život. Zvlášť, keď si predstavím, že existuje kopa deciek v mojom veku, čo by dali aj posledné za to, čo mám ja: rodinu, priateľov, bývanie, jedlo, oblečenie a lásku od môjho priateľa i od okolia.
Hm...tak asi tiež že ma nič hrozné netrápi, a medzi také štatie ktoré ku mne najbližšie pricupkalo bolo že som stretla osobu uplne nahodne ktora mi doslova zmenila život, proste keby nie tej osoby nerobím momentálne to čo robím, vdaka tej osobe teraz robím čo som vždy chcela, a som medzi takými ludmi medzi akými som vždy cela byť... a nemenila by som to za nič
Nemám sa rozhodne fyzicky zle, ale psychicky trpím stavmi, hmmm takže zmenila by som na svojom živote akurát SEBA, som hrozne komplikovaná povaha a to mi veci zvykne sťažovať. Minulosť mazať a meniť by nebolo múdre, pretože akokoľvek určité veci bolia a chceme ich zabudnúť, už sú v nás pevne zakorenené ako skúsenosti, ktoré nám život dal a či chceme či nie, tvoria pevnú súčasť našej osobnosti...
Zmenila by som teda určite niektoré moje povahové črty a želala by som si, aby som nebola až tak priepastne odlišná v určitých veciach... robí mi to dosť veľa chaosu v živote :/
@3 - samozrejme ze su to samozrejme veci,pre teba mozno nie alebo inych,pre niektorych vsak hej a v tom je rozdiel! sme na slovensku, tak to neporovnavaj s afrikou a podobne!pre kazdeho je samozrejmostou vsetko na co je zvyknuty... ale vsak kazdy ma svoj nazor a ja ti ho urcite nechcem brat...
ked tak rozmyslam nad mojim najvacsim stastim ktore som mala,radsej ani nepoviem,nevie o nom nik a ani nebude neham si ho radsej iba pre seba
ale u kazdeho cloveka na svete bez vynimky su jeho najvacsim stastim priatelia ktory ho nikdy nesklamu,ktorim moze vzdy verit,vecsinou aj rodina-ak tej rodine nie je ukradnuti-bohuzial aj to sa stava obcas a ked ma niekto este viac stastia tak tym najvacsim stastim ktore moze clovek mat je jeho laska-partner a ja mozem povedat ze mam dost toho stastia stale
pre mna su najvecsim stastim priatelia, akych som nasla az na gympli, ktori ma naucili kopu veci, zmenili pohlad na svet a stali pri mne aj ked mi bolo zle... a potom este hudba, pretoze bez nej by mnozstvo veci islo omnoho tazsie...
su veci ktore si samourejme vazim ako voda jeldo oblecenie a tak dalej, ale myslim ze kazdy z nas to podvedome berie ako samozrejmost a stastnymi nas robi hlavne ked mame nieco n aco nie sme zvyknuty a tuzili sme potom. skutocne stastna som v skole. ponadavam si obcas ale skola je cely moj zivot. chcem vela studovat aj viac vysokych skol. proste ja som stastna ze mozem chodit do skoly a mam sancu prerazit
asi najvacsie stastie je vsetko co okolo seba vidim ked sa rozhliadnem, rodina, priatelia (sice malo ale dobri) materialne veci...racionalne je to stastie, emocionalne je pre mna stastim laska, a ta mi chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
asi keď dlho čakám na autobus a nie sú tam lavičky ...
Deti v Afrike mrú a ty že samozrejmosť, tss
Takže: Dostatok jedla, pitnej vody, splachovacie WC, sprcha, riad, príbor, koberce, posteľ, matrac, tenisky, žalúzie, poháre, šálky, mikrovlnka, dlaždice, stoličky, poličky ... ...
Nikdy by som nič nezmenila
Zmenila by som teda určite niektoré moje povahové črty a želala by som si, aby som nebola až tak priepastne odlišná v určitých veciach... robí mi to dosť veľa chaosu v živote :/
Inak som vďačná za všetko
ked tak rozmyslam nad mojim najvacsim stastim ktore som mala,radsej ani nepoviem,nevie o nom nik a ani nebude neham si ho radsej iba pre seba
ale u kazdeho cloveka na svete bez vynimky su jeho najvacsim stastim priatelia ktory ho nikdy nesklamu,ktorim moze vzdy verit,vecsinou aj rodina-ak tej rodine nie je ukradnuti-bohuzial aj to sa stava obcas a ked ma niekto este viac stastia tak tym najvacsim stastim ktore moze clovek mat je jeho laska-partner a ja mozem povedat ze mam dost toho stastia stale
pre mňa je šťastím iný človek, všeobecne myslím toho človeka, pretože bez neho by som nebola človekom ani ja...proste spoločnosť s veľkým es
asi ked som vypil tri litre piva tak som bol na zacode kazdu chvilu