@flemi suhlasim s tebou... aj ja som nad tym takto rozmyslal... ale zas nevieme ako sa to tam zomlelo.. fakt neviem, ci tam sli s cielom zlikvidovat ho, alebo ho isli chytit a pri prestrelke zahynul...
ale mne ide hlavne o ten moment, že my ako milúčkí kresťania sa vytešujeme z niečej smrti........plus, pomsta je hriech!
tak čím sme ,,lepší" ako spoločnosť od tých moslimských......okrem práv žien (aj tie rôzni fanatici popierajú, dosť že nemôžu byť rímskokatolícke farárky)?
stavim sa ze najpr odpalia brooklin bridge ako to uz planovali , zhodia na ameriku atomovku a na koniec to napalia z lietadlom do bieleho domu myslim ale ze pomsta bude fakt kruta , a mozno ne len na ameriku , ale dufajme ze ked bude ,tak nie aj na europu
pozrite si fotky OSAMU bin ladina a baracka OBAMU a zistite aj sami, ze je to jedna a ta ista osoba, akurat aby sa nepovedalo, bin ladinovi zmazali obamovu sosovicu pri nose...
Neviem, nejako som nevidela nezmazateľné dôkazy, že ho fakt zabili. Odrazu si prišiel Obama a povedal, že Bin Ládin je mŕtvy. A? "Telo" bolo hneď spálené a vysypané do oceánu. Fotka je fotomontáž. Kde je niečo hmatateľné, čo preukáže, že je skutočne mŕtvy okrem slova americkej vlády?
Skôr mi to celé príde len ako podporovanie americkej protiteroristickej propagandy.
trocha podozrivé že zrazu údajne zomreli dvaja najväčší teroristi sveta bin Ladin a ruský Umarov..nejak tomu nechcem veriť...a je to choré ked sa tak tešia niekoho smrti tí pobožný američania( in god we trust)...mali by sa hanbiť!
@flemi Rusi a cinania zatial nemaju spory a Severna Korea im moze byt u riti , aj Cina , aj ked teraz su TOP v raste ekonomiky a inych blbostiach stale nemaju zdaleka na Rusov co sa tyka armady.
Ale my vieme velke hovno !!! nevieme kto bol Ladin ci ho naozaj zabili ani nic , vieme len to co nam natlacia media do hlavy a to je neco taketo :
Ladin je stary ujo ktory zbural dvojicky v USA 10 rokov sme ho nahanali a teraz sa nam podarilo ho zabit ... hurááá teste sa uz bude len dobre ziadne zlo
No a tak sa americania jebnuty tesia ale ako to bolo naozaj s tymi dvojickami a kto bol / je ten Usama Bin Ladin v skutocnosti vie len par vyvolenych hajzlov co su tam na vrchole sveta !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale skôr si myslím, že útok na dvojičky zorganizovala americká tajná služba a našli vhodného pajáca v osobe Ladina.
ale mne ide hlavne o ten moment, že my ako milúčkí kresťania sa vytešujeme z niečej smrti........plus, pomsta je hriech!
tak čím sme ,,lepší" ako spoločnosť od tých moslimských......okrem práv žien (aj tie rôzni fanatici popierajú, dosť že nemôžu byť rímskokatolícke farárky)?
viac netreba
Ďalší šikovný ťah zo strany USA.
Potom sa nemusime bat atomovej bomby.
A ked USA zariadi aj to pre nejaky ciel a obetuje nejake europske mesto tak by sme sa vsetci mali pridat k AL kaide.
Neviem, nejako som nevidela nezmazateľné dôkazy, že ho fakt zabili. Odrazu si prišiel Obama a povedal, že Bin Ládin je mŕtvy. A? "Telo" bolo hneď spálené a vysypané do oceánu. Fotka je fotomontáž. Kde je niečo hmatateľné, čo preukáže, že je skutočne mŕtvy okrem slova americkej vlády?
Skôr mi to celé príde len ako podporovanie americkej protiteroristickej propagandy.
Al kaide, potom sa im to vymklo z ruk
Ladin je stary ujo ktory zbural dvojicky v USA 10 rokov sme ho nahanali a teraz sa nam podarilo ho zabit ... hurááá teste sa uz bude len dobre ziadne zlo
No a tak sa americania jebnuty tesia ale ako to bolo naozaj s tymi dvojickami a kto bol / je ten Usama Bin Ladin v skutocnosti vie len par vyvolenych hajzlov co su tam na vrchole sveta !!!
» www.reformy.cz/zpravy/rozcestn...
len ak by ste sa o niečo skutočné zaujímali ...ale ak ste ovce čo veria mediám tak to ani neotvárajte