jj, boli to ako svina, nosil som tri nausnice a dva piercingy, usi su zo vsetkeho najhorsie, to zoberu take klieste, podobne tym na strihanie hrubych kablov, nahreju to nad otvorenym plamenom a jebnu ti s nimi po tej sprostej hlave....ked sa bojis, tak sa na to vyser a nepytaj sa bludy...krasavec...
Nemaš 20 rokov že? lebo nechapem jak by sa mohol 20 ročný muž báť prepichovania uší.. teda nepoviem keby ti cez chrupavku prepichujú ale normalna naušnička? madafaka you are "awesome"
@sexywoman daj si to prestreliť. A tiež súhlasím, ty si 20 ročný chlap, keď sa toho bojíš? Boha, ja som si v 20tke dávala robiť labret (piercing v okolí pier - u mňa konkrétne ten typický v strede pod perou) a bolo to asi také štipnutie, ako keď mi pichne doktorka ihlu pri odoberaní krvi...
Po týždni som tam šla znovu, lebo som to mala krivo povedali mi, nech si to na týždeň vyberiem a prídem znovu na prepich a POTOM to už bolelo Lebo za týždeň ten opuch ešte nezmizol a krv tiež nie...
neboli to mne rodicia zakazali si ist dat druhu dierku do ucha ked som mala 15 tak som si ich urobila doma rovno dve obycajnou ihlou na sitie a ani som to necitila...(len si to predtym riadne vydezinfikuj...aj ihlu aj nausnicu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
-.-
no prepichovali mi ako decku, ale potom asi v 15ich som si dala nastreliť náušnicu a to nebolelo
(a to som si ho nechala prepichnúť zicherkou)
potom si predstav že ti takých ihiel pribudne asi aspoň deväť a všetky sa sústredia na rovnaké miesto a to ucho
no hmm, asi takto - záleží aký máš prach bolesti, ale keď sa na to necítiš, tak si to nedaj
Po týždni som tam šla znovu, lebo som to mala krivo povedali mi, nech si to na týždeň vyberiem a prídem znovu na prepich a POTOM to už bolelo Lebo za týždeň ten opuch ešte nezmizol a krv tiež nie...
A ty si chlap?
keď mi nastrelovali v štúdiu,tak to bolelo minimálne..
viac to bolelo,keď som si prepichovala sama
bolí to podľa toho,či si dávaš prepichovať chrupavku alebo lalok (neviem,či sa to presne tak volá
chrupavka bolí,lalok nie.
ale v štúdiu to robia s minimálnou bolesťou,tak ak si chceš dať prepichnúť,choď do štúdia